Adevarul despre Goanga legistilor

tfalogoCe poate fi mai interesant decat un caz de sinucidere care devine, pe rand, tentativa de sinucidere, omucidere, omor prin imprudenta sau crima cu premeditare?
Daca nu ati citit inca Goanga de saptamana asta, poate ar fi cazul sa o faceti.

Intrebarea mea din final, daca intamplarea e reala sau nu, a provocat multe reactii, atat printre cei care cred ca povestirea este reala cat si printre sceptici.
Care este adevarul o sa va spun mai tarziu. Pana atunci insa vreau sa scot in evidenta unul dintre comentatori. Nu neaparat pentru ca a ghicit sau nu ci pentru argumentul pe care mi l-a dat.

Angel_of_Skrull: e falsa deoarece am cautat cam juma d ora p internet p siteurile americane de stiri si nu am gasit nimic )

Care-i baiul? Pai e ca Angel_of_Skrull a facut ceea ce vreau sa faceti toti in momentul in care aveti cel mai mic dubiu: sa cautati.
Verificati!
Nu inghititi pe nemestecate, nu va lasati manipulati. Verificati!

Nu o veti putea face pentru fiecare afirmatie auzita, nici nu merita. Nu o veti putea face mereu, neavand surse, dar pentru lucrurile care conteaza pentru voi… nu luati nimic de-a gata.
Cu timpul veti vedea ca veti gasi surse in care sa va incredeti. Pentru mine daca o stire e preluata de BBC sau de CNN, o cred, caci sunt surse serioase.  O stire bagata in O Lume Nebuna sper sa o credeti, caci (sper ca v-am convins ca) nu bag intamplari neverificate. Si tot asa.

Doi la mana: Atentie,  nu cadeti in extrema cealalta sa strigati FAKE!!! la orice.
Chiar si contestarea unei afirmatii trebuie sa fie argumentata. Doar „fake!” n-ajunge, denota doar fanatism si opinii preconcepute. Accept doar „cred ca e falsa pentru ca…”

Ei, de-aia mi-a placut Angel: a cautat!

E drept ca nu a gasit nimic dar nici nu avea ce sa gaseasca. Intamplarea a fost povestita intr-adevar la banchetul Asociaţiei Medicilor Legişti din Texas, dar povestitorul o inventase doar ca sa arate caracterul complex al muncii de criminalist.
Acum stiti si adevarul.

Cineva imi scria saptamana trecuta sa mai bag si d-alea neadevarate, ca sa-i „dezechilibrez” pe cititori.
L-am ascultat. Daca subiectele din O Lume Nebuna garantez eu ca sunt adevarate, pentru Goange… nu mai bag mana in foc. Trebuie sa mai munciti si voi sa aflati adevarul.
Iar daca totul decurge cum trebuie…cine stie… lansam si cate un concurs…

Ne vedem maine cand va aparea noul episod OLN!

Un comentariu

  1. Adrian

    Asa e, Bogdane, e si bolduit mai sus „povestitorul o inventase”.

    E inventata de presedintele asociatiei.

    Apreciază