Nu-i mai aratati cu degetul, nu e vina lor

(E ca in bancul ala cu „impingi o baba pe scari si pe urma o iei la misto ca ce viteza prinde”)

Nu-i mai blamati pe pustani, ca nu a lor e vina:

Un sistem de invatamant aflat in „reforma” continua de doua decenii cu o programa si cu metodologii modificate permanent, cu profesori cu lefuri diminuate si condusi de directori pafaristi promovati doar pe criterii politice.
Cum si de la cine sa invete?

O societate in care totul se poate cumpara, (inclusiv titlurile academice sau posturile de conducere) asta in caz ca nu esti un client politic al vreunui stab. (Ascultati replica dezamagita „intr-o tara in care nu mai poti sa faci nimic cu bani…”)
De ce sa invat cand pot sa cumpar?

Modelele de succes aratate de media sunt smecherasii cu bani sau „soubizdele” care au dat din craci si au devenit vedete. Urmarea? Nu mai conteaza ce au in cap ci cati fotbalisti le-au stropit.(Nu daca ci CATI). De ce sa invat ca proasta cand pot sa mi-o trag in „Banbu” si daca am noroc in sase luni imbarlig un gugustiuc cu bani si ajung „duamna” cu bona filipineza.
Baietii cauta o „combinatie” sa se umple de bani ca sa-si poata lua masini, sa fie in club „baiat de baiat, cu bani si bazat, sa moara toti dusmanii ca n-are valoarea lor”.

Cand vad in jur ca „numai prostii muncesc”, ca totul se obtine pe relatii sau pe bani, ca e mult mai usor sa avansezi prin frauda, impostura sau pe linie de partid, ce pretentii mai aveti?
De ce sa mai invete?

Nu-i mai blamati pe ei: sunt produsul actiunilor noastre!

 

(Spun prostii or what?)

__________________________________________________

 

Anunțuri