Cu un sfert de tona atarnat de cuculetz

Acum cam doi ani vorbeam AICI  despre practicantii unei metode de marire a penisului prin atarnarea de Dumnealui de greutati care ajungeau pana la mai bine de un kilogram.
Si ma miram tare.
Acum, dupa ce am aflat ca exista Jiu Jiu Shen Gong, totul mi se pare mizilic. Cititi si va cruciti:

Jiu-Jiu Shen Gong, sau 99 Power Practice sau Iron Crotch

o lume nebunaCuculetzul de Otel (daca ar fi in romaneste, sau Iron Crotch– denumirea comerciala) este cea mai controversata dintre anticele practici chinezesti care,  se zice,  iti dezlantuie potentialul si te aduce in varf de forma.  Esenta practicii este ca daca  alte scoli si stiluri antreneaza mintea sau diferite membre ale corpului Jiu Jiu Shen Gong (cum i se zice pe limba nativa)  se adreseaza acelor parti ale corpului pe care, in conditii normale, noi barbatii nu mai stim ce sa facem ca sa ni le protejam mai bine. Urmarea este ca atat “Kukuletzul” cat si “zdranganelele auxiliare” devin niste… questii in stare sa indure multe.

Cat de multe? Pai hai sa-l ascultam pe “Marele maestru” al acestei discipline, pe  taiwanezul Tu Jin-Sheng, (il vedeti in foto alaturata):

“Antrenamentul penisului este in general ridiculizat, fie din invidie fie ca pare absurd.Oamenii isi antreneaza toate celelalte parti ale corpului cu exceptia organelor sexuale. Metoda mea suplineste aceasta lipsa, trateaza penisul ca pe pe o mana, un picior sau oricare alt membru al corpului”

Asa incat, fratilor, baietii isi atarna de… madulare fel de fel de greutati, care mai de care mai masive, asemanator cu halterofilii (!!!) care vor “sa  ridice” cat mai mult. Iar rezultatele nu se lasa asteptate.

o lume nebuna, the show made by CristeaUite-l pe Yang You-sin, un muncitor taiwanez care s-a imbolnavit dupa ani de munca bruta dar si-a recapatat sanatatea practicand „99 Power Qigong” (ca si asa I se spune, dupa cunoscuta metoda orientala de a denumi lucrurile in fel si chip) . Acum, spre stupoarea generala, dupa cum veti vedea si in serialul O Lume Nebuna,  “antrenatul” asta poate… “lua pe penis” cum se zice,… 230 de Kg.

Un sfert de tona, manca-v-as sufletul vostru!!!

Da un click pe poza sa vezi mai bine si sa te inchini!!!

Si acum, dupa ca v-ati revenit din socul initial, tineti-va bine! Urmeaza dovezi video, imagini pe bune care vor da fiori touturor barbatilor: suturi, lovituri, pari in coaie, ridicat-tras-impins cu ceea ce, in general, ne ferim sa atingem altfel decat cu tandrete si blandete:

1-      Demonstratie in Turneul de Iron Crotch in Centrul de Arte Martiale din Arcadia, ridicare demonstrativa de greutati cu organele genitale.  (de la 1:50)

2-      Tentativa reusita la 118 kile atarnate de Dumneaei (click AICI) . Mai tarziu cineva incearca sa ridice greutatea in maini si nu reuseste.

3-      2007, o furgoneta incarcata cu oameni trasa cu un cablu legat de organele genitale  (vezi tentativa incredibila AICI)

4-     in octombrie 2000 trei baieti au tras un camion de 25 de tone de-a lungul unei parcari din Taipei. Oficialii de la Guiness Worl of records “au refuzat sa omologheze un record de o asemenea factura”.

5-     Iar bomboana pe coliva, capodopera, marea incununare, abia urmeaza sa vina:  Master Tu este in negocieri cu autoritatile taiwaneze pentru a permite “folosirea” unui turboreactor de tipiul „747” ca greutate de antrenament pentru invataceii sai. Maestrul intentioneaza ca ancorand 6 pana la 8 “Barrrrbati” la fiecare roata, sa reuseasca sa urneasca din loc cele 18 tone de metal.

Da frate, p-astia poti sa-i strigi ca pe la noi: „-Ce faci coae?”

o lume nebuna show made by cristea__________________________________________

  1. Dli

    Greu imi vine sa cred ca e posibil asa ceva. Mai repede as antrena pielea decat cucul. Nu stiu de unde isi culeg ei putere si cum reusesc dar sigur e ceva ce nu e usor de invatat. Nu cred ca oricine poate sa invete asa ceva. Cum sa ridici cu organul sexual 200 kg? As vrea sa fie si la noi macar un studiu ca sa stim mai exact despre ce este vorba.

    Apreciază