Goanga cu parcometrul

Stiti filmuletul, “s-a dus viral” saptamana trecuta dar hai sa ne reamintim:

Bai, nu se poate, e vorba totusi de New York, nu de vreun orasel de provincie din Romania unde orice papagal cu ceva rude in politica se poate pisa pe politisti. Nu, frate, vorbim despre tara unde daca te opreste politistul nu te dai jos din masina si tii mainile le vedere pe volan. Tara unde “don’t fuck with police” pentru ca ti-o furi inainte sa te intrebe cum il cheama pe tac-tu, unde daca te incordezi mai tare  inseamna ca te opui si poti incasa bastoane, spray, socuri electrice si parnaie SUPLIMENTAR fata de cele pentru care te oprise de la bun inceput.
Si totusi…

Un smecher suparat ca ia amenda pentru ca ii expirase parcarea scoate drujba si taie parcometrul!!!

Bai, e pe bune?

__________

Reclame

 1. jules

  Politistii aia cu parcarile nu prea se complica. Nici nu cred ca au arme.
  Oricum sa vezi acolo discriminare in privinta parcarilor. Pe fata. ai tras pe dreapta si a coborit unul din masina cit ai stat la semaforul pe rosu ? Ghinion daca esti mexican 🙂 Cu cita ura a coborit politaiul si i-a dat amenda. Doamne !

  Apreciază

 2. Geo

  care bah ca grasa se kkse pe ea de frica era negresa ir ei erau albi si doi si cu drujba pornita. redneks betivi ca si la ei sunt manelisti

  Apreciază

 3. scato

  Cacat pe varza n-ai vazut ce cur avea politista? Ce pretentii sa ai de la ea. Politistii sunt obisnuiti sa nu sufle nimeni in fata lor si cand te incordezi un pic se kk pe ei de frica, mai ales astia de la crculatie c are se intalnesc doar cu oameni obisnuiti nu cu infrctori. Sint smekeri ca au uniforma si inxigna. ia sa te faci un pic la ei!!!!

  Apreciază

 4. Pingback: O Lume Nebuna- Ce risti daca esti magar OLN 6-6
 5. Tilica

  bai, totusi, nu cred ca ramanea asa treaba, il salta politia daca era adevarat. Sa nu fie vreo chestie provocata, o camera ascunsa sau un film care se turna p-acolo…

  Apreciază

 6. marius

  Bai eu am vazut si o varianta la filmul asta care arata un ceas impregnat in piele pe mana. Dupa ce m-am interesat pare a fi o reclama la un film care o sa apara in curand nu mam lamurit care.

  Apreciază