Sony Vegas Pro a ajuns la versiunea 11

sony vegas pro 11Da, e  adevarat ca FinalCut-ul Pro X al lui Apple a beneficiat de mai multa atentie dar uite ca si Sony Vegas Pro a ajuns la versiunea 11.
Prima smecherie este accelerarea procesarii video de catre GPU (asta daca ai o placa OpenCL de la AMD sau NVIDIA) dar asta tine strict de masina pe care lucrezi si de banii pe care esti dispus sa ii investesti.

Interesant mi sa pare insa chestia numita SynchLink care permite editorilor sa organizeze si, mai ales, sa sincronizeze secventele de pe timeline. Adica, mai pe romaneste, poti edita linistit pistele secundare de sunet sau imaginile de ilustratie, independent una de alta iar ele vor ramane sincronizate cu canalul principal de imagine. Adica un fel de adio nervi cand un trim mic te facea sa pierzi toate sincronizarile si sa fii nevoit sa refaci.

Titrajele s-au smecherit si ele datorita noului Titler Pro permitand texte 2D si 3D la care se poate controla oricare dintre cele trei axa pentru fiecare caracter.

Exista si un stabilizator de imagine pentru filmarile din mana, exista si suport pentru computere 3D single-display.

Daca pretul de 699$ sau cel de upgrade de 199$ sunt mai mut decat va puteti permite atunci orientati-va spre “normalul” (upgradat si el) Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11, cu preturi intre 99.95$ si 179.95$

____________________________________

Anunțuri