“Streaming media 100” sau Top 100 companii care conteaza in streaming

streamingTrebuia sa se intample si asta: comunitatea internationala a streamerilor  se coaguleaza, se organizeaza, isi strange randurile, incepe sa-si compare si sa-si ierarhizeze membrii. Asta dupa ce de anul acesta a hotarat sa organizeze intalniri la nivel inalt ale tuturor celor care conteaza la nivel mondial punand in lucru Streaming Media Europe in Londra, Streaming Media West in Los Angeles luna viitoare si Streaming Media East in New York in mai anul viitor.

Daca stai sa te gandesti nu e nimic surprinzator, mai ales dupa momentul recentelor alegeri din Egipt in care transmisiile live pe internet au fost singurele care au oferit agentiilor de stiri imagini dintr-o tara in care fusese interzis accesul carelor de reportaj. (Cine stie despre ce e vorba, OK; cine nu, sa caute, merita sa vada impactul avut, chiar financiar, asupra televiziunilor clasice)

Revenind la ierarhizare, prestigioasa revista “Streamng Media” a apelat la cateva nume cu greutate din domeniu pentru a realiza lista cu primele 100 de compani din lume care conteaza in transmisiile live de pe internet . Nu esti pe ea, inseamna ca trebuie sa tragi tare ca sa fii in cea de la anul.

Pentru amatori, lista se poate consulta AICI.

 

Reclame