BDA TV Monitor -Out!

bda tv monitorCa pasionat de transmisii video pe internet incerc incontinuu metode, placi, dispizitive sau gadgeturi care sa ma faca sa pot prelua semnal de televiziune in calculator. Unele din ele insa imi aduceau si o surpriza de care nu mai scapam nici macar dupa dezinstalare: un programel in Sistem Tray cu un icon in forme de cod de bare si care se identifica cu numele BDA TV Monitor. Un incapatanat care nu voia sa dispara. Mi-a luat ceva vreme dar, pentru cei interesati, iata metode de „dilire”:

(intai pentru pasionatii din lumea intreaga)

To get rid of it, follow these steps:

 1. Press CTRL+ALT+DELETE an select the “Task Manager” button.
 2. Find the emMON.exe file under the “Processes” tab.
 3. With your mouse, right click on the emMON.exe file and select the “END PROCESS TREE” option.
 4. Go to START>RUN and type “regedit” to launch the registry utility. (It is important at this point that you understand, changes made in the registry can have a negative effect on the operation of your PC. If you are not comfortable with the posibility of complete system failure, you may want a professional to take it from here! Always be sure to back up the registry before making any changes!)
 5. Navigate to: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
 6. With your mouse, Right Click on the emMON.exe file and select Delete.
 7. You will generally get a pop-up message asking you to confirm your choice to delete the file. You have to select the “YES” button here in order to completely stop this file from loading on your PC.
 8. Close the Registry Editor by selecting the “X” in the upper right hand corner of the screen
 9. Now Reboot your machine
 10. After your computer reboots, you can also do a search for the emMON.exe file and delete it. The file is not harmfull to your PC, but it does take up space on your hard drive.

Si mai pe romaneste:

 1. Dupa CTRL+ALT+DELETE selecteaza “Task Manager”.
 2. Gaseste  emMON.exe  in tabul de “Processes”.
 3. Click dreapta pe emMON.exe file si alege optiunea “END PROCESS TREE”.
 4. START>RUN si scrie “regedit”[enter] ca sa lansezi registry utility. (E important sa intelegeti ca modificarile facute in registrii pot avea efecte negative daca sunt facute gresit. Daca nu sunteti sigur apelati la ajutor specializat si, mai ales,  faceti o copie de backup inainte de orice modificare)
 5. Navigati la : HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
 6. Click dreapta pe emMON.exe  si selectati  Delete.
 7. Alegeti YES daca sistemul va cere confirmarea operatiei
 8. Inchideti Registry Editor de la “X” -ul din dreapta sus
 9. Reboot
 10. Eventual cautati si fisierul emMON.exe file si stergeti-l. Oricum el nu va mai fi acum lansat dar ocupa ceva spatiu de memorie.

Sper sa va ajute.

______________________________

Anunțuri

 1. whatafy

  Ai avut ceva de lucru cu acel mini programel. Nu iti vine sa crezi ce programe exista ce iti dau batai de cap. Eu nu puteam dezinstala Kaspersky si cred ca si altii au avut probleme.

  Apreciază

 2. Adrian

  Asta ma enerveaza cel mai tare: vrei sa renunti la un soft care nu iti mai trebuie si iti lasa cate un „cacatel” din asta de care nu mai poti sa scapi pana nu faci operatie pe cord deschis in registrii. Nu mai zic cat trebuie sa cauti pana gasesti metoda cea corecta ca netul… e plin de „chestii”.

  Apreciază