Raspunsul la Goanga cu trainsurfer

Va prezentam aici povestea lui Trainraider, sau Trainsurfer, un neamt care se distra calatorind pe exteriorul ICE-ului, trenul german de mare viteza. Pe dinafara, zic din nou.
Filmarile cu baiatul agatat cu o ventuza de geam,  la 300 de Km/h erau spectaculoase, motul la… prajitura fiind  imaginea mormantului din final si nota ca baiatul a murit de leucemie.
„Deci asaaaa… se distra stiind ca mai are putin de trait…!”, s-au emotionat toti

1)Intrebam eu ce e adevarat si ce nu, iar cel mai complet raspuns l-a dat Rossy iata-l:

Se pare ca este un grup din Frankfurt care practica acest sport nebunesc.Conducatorul lor si cel mai smecher se pare este cel din film si isi zice “the trainrider”.
Interesant este faptul ca goanga nu consta in faptul ca filmul ar fi fake, deoarece este cat se poate de real, a reusit sa mearga pe cel mai rapid tren din Germania cu 300km/ora. Goanga consta in faptul ca in descrierea filmului se zice ca suferea de o forma rara de leucemie din care avea sa moara un an mai tarziu…ceea ce a fost o farsa facuta de un fan, cam macabra dar totusi o farsa, tipul este in viata si sanatos, poate singura boala e curajul pe care il poarta deoarece acest sport pare sa fi omorat numai in anul 2008 40 de tineri.

Intrigati de viralitatea cu care se raspandise filmul, cei de la Sat1, postul de televiziune german, au facut cercetari si… iata ce au gasit:

Deci Alex „Trainsurfer” traieste!

Reclame