Goanga cu picioare imbarligate

Salut si felicitari tuturor celor care au ajuns aici cautand <<situl in care apar povesti demne de “O Lume Nebuna”  dar care nu apar in emisiune>>!!!
(Deja am pus cateva povesti, cititi-le cu placere! Si comentati, e bine asa… vreti altceva… am nevoie de sfatul vostru)

Da, aici este si se ajunge foarte usor daca tastati… www. olumenebuna.com
(Deci… “.com”, sa fie clar si sa nu faceti confuzii. Tineti minte adresa asta!)

(Atentie, va puteti abona GRATUIT folosind link-ul din dreapta)

Felicitari inca o data celor care au gasit adresa olumenebuna.com si au ajuns aici! Acum inseamna ca s-au calificat pentru etapa urmatoare, cea a comentariilor la Goanga. Sa incepem deci!

 

In fotografia de mai sus e ceva nashpa care te intriga de la prima vedere: tipa tine picioarele incrucisate dar… e ceva necurat cu ele. Parca un “fotosopist” incepator a facut una dintre acele groaznice “photoshop fail” de care e plin internetul si a pus piciorul stang in locul celui drept (si invers, evident)

Acuma… toate ar fi cum ar fi dar imaginea este publicata in prestigiosul si seriosul El Pais si o infatiseaza pe nimeni alta decat…  doamna ministru Carme Chacón, membra a Guvernului Spaniei.

Si totusi… picioarele sunt alandala!

Intrebare pentru voi: “photoshop fail” sau nu?

_____________________________________

NOTA:

1-Dupa cum spuneam si in serial, primul raspuns ever, primul raspuns de vineri, primul raspuns de sambata si primul raspuns de duminica (dupa data si ora comentariului inregistrate de server) vor primi prin posta cate un premiu.

2-Mai este o Goanga lasata fara raspuns AICI, va astept si acolo comentariile. Acolo premiez cel mai bun raspuns din punctul meu de vedere.

3- Intalnirea de sambata va avea loc in asa-numitul Parc Coltea, lipit de Spitalul Coltea, via-a-vis de Teatrul National (nu la “Fantani”)

 1. Mihai

  Nu este photoshopata poza. Doamna ministru si-a acoperit coapsa stanga in asa fel incat sa para ca este indreptata spre stanga si pe ce dreapta sa para indreptata in sus. Ea de fapt nici nu sta cu picioarele incrucisate. Am gasit un site cu povestea detaliata in engleza. Si niste poze care arata cum sta ea de fapt. Este o …iluzie:)
  http://www.moillusions.com/2011/09/photoshop-fail-or-optical-illusion.html
  Cititi explicatia si uitati-va la cele 2 poze de jos.

  Apreciază

 2. MuadDib

  Vazand prima data poza am crezut ca de fapt e vorba de un retus prost in Photoshop..Dar se pare ca [din cate m-am documentat] doamna avand picioarele lungi e capabila sa isi incruciseze picioarele in zona genunchilor cat si a gleznelor…ce pot spune cu totala convingere e ca in nici un caz nu e vorba de un „fail photoshop”…

  Apreciază

 3. MuadDib

  Revin cu un nou raspuns; se pare ca picioarele nu sunt incrucisate chiar deloc intrucat bratul ei stang acopera unghiul din partea de sus a coapsei din zona genunchilor ei si doar umbra cauzata de mana ei prelungita creeaza iluzia picioarelor incrucisate…In orice caz doar avand picioare lungi poti recrea iluzia…

  Apreciază

 4. MuadDib

  Intrucat conditiile specificate erau;primul raspuns de sambata (dupa data si ora comentariului inregistrate de server banuiesc ca sunt primul care a postat un comentariu in ziua de sambata…

  Apreciază

 5. MuadDib

  @ nicollas mersi, si apropo poza nu are nici o treaba cu photoshop, ar trebui sa privesti mai atent poza si sa observi ca in nici un caz nu e vorba de picioare incrucisate sau retus prost…

  Apreciază

 6. Dan Emanuel

  defapt e iluzie optica (What has happened, is that Carme covered her left thigh in a way where it appears it’s pointing left, instead of it actually pointing up. This photo has been featured in several world sites as a wrong retouch, but after all the false spotlight it received, the agency who took the shoot explained how the legs were actually not crossed at all! )

  Apreciază

 7. Adrian

  Este ca e mishto de tot poza? Va mai las sa comentati si duminica si pe urma dau raspunsul.

  @Rossy: asa e, ne luam dupa data si ora inregistrate automat de server, care e pe ora Romaniei.

  @Cei care dati link-uri: programul le pune pe lista de evaluare sa nu fie spam. De acolo le validez eu. Raman inregistrate cu data si ora doar ca apar mai tarziu, dupa ce le dau eu drumul.

  PS: si totusi, cum dreaq??? ca iti vine sa zici ca si-a imbarligat pcioarele de doua ori…!

  Apreciază

 8. scato

  auziti ma astia care dati raspunsurile in engleza ori ziceti pe romaneste pe bune ori pula mea nu va mai dati jmecheri de copy/paste cu questii ce nu intelegeti nici voi!!!! Ori suntem jmeceheri orinu mai sintem!!!!!

  Apreciază

 9. Adrian

  Tilica si Scato, mai bine v-ati gandi care e raspunsul corect.
  Hai ca maine… dau eu raspunsul si pierdeti premiul 😛

  Apreciază

 10. Pingback: -Lumea lui Cristea- Raspuns la goanga cu picioarele imbarligate