Uite ca au facut-o! (Auchan lipdub)

Un lant de magazine a implinit 50 de ani. In toate tarile in care activeaza s-a marcat evenimentul cu ceva: la unguri s-a baut si s-a mancat, la francezi si spanioli s-a dansat (unii ar zice ca a fost un flashmob dar cand te cheama patronul la dans… parca nu mai e conform cu definitia) iar la romani…

Ei bine, la romani s-a intamplat ceva ce nu credeam ca o sa se intample. Nu stiu cine a avut ideea, nu stiu cine a avut “caisele” sa o sustina in fata conducerii, nu stiu ce manager tanar a avut curajul sa zica da dar… uite ca au facut-o!

In cinstea semicentenarului angjatii de la Pitesti au realizat un video.
Un tip de video greu de facut, ce presupune resurse, oameni si bani si, mai ales, o echipa de productie care stie ce face. Un video fara taieturi, un video care este cu atat mai spectaculos cu cat se trage dintr-o singura secventa, o singura miscare continua de camera.

Este un LIPDUB, un tip de video care are o poveste interesanta, (pe care v-o voi spune maine)

Pana una-alta vizionati filmul si incercati sa va imaginati cum ar fi daca ar trebui sa faceti un asemenea film. Ok, ar fi fun, dar… cate probleme ar trebui sa rezolvati ca sa ajungeti la un minimum de sincronizare?
Din acest punct de vedere, echipei care a realizat filmul, chiar daca a fost la ordinul patronului… toate felicitarile!

Reclame