Raspunsul Goangei cu crima de la Camera Ascunsa

Super extraordinara participarea si interesul pentru enigma noastra de saptamana trecuta. Goanga cu crima de la Camera Ascunsa a trezit ambitia si aptitudinile de detectiv online pentru multa lume.

Tin sa mentionez aici pe cei care au dat raspunsuri corecte, si anume pe:

  • mjk
  • Stefan
  • AmaR
  • Mishu
  • Zdrentan Lucian
  • Lyber13

Analizand toate raspunsurile am hotarat ca cel mai corect si, mai ales, complet dintre ele este cel al lui Dani, pe care il si redau integral aici:

Tipul este un criminal in serie. Dupa cum puteti vedea si aici: http://www.youtube.com/watch?v=sCwOrGQkz8I .

Video-ul este taiat si face parte dintr-o reclama la Type & Magic, o firma de servicii tipografice din Buenos Aires. Are mai multe reclame cu sloganul “Stim ca nu-ti plac surprizele”

http://www.coloribus.com/brands/type-magic/

Baietii s-au inspirat probabil din diversele intamplari de la emisiuni cu camera ascunsa in care reactia pacalitilor nu este neaparat cea asteptata, uneori chiar violenta. Sa nu uitam de cate pateste Remi Gallard. Dar cand ai in spate o agentie de genul Ogilvy, inevitabil te vor sfatui sa depasesti pragul de normalitate pentru a fi remarcat. La aproape 10 milioane de vizualizari, eu zic ca si-au facut foarte bine treaba.

Da, Dani, asa este, un film publicitar din Argentina prezentat partial si “cosmetizat” de un site rusesc a ajuns de-a ungul anilor (se pare ca de prin 2005) una dintre Goangele “clasice”.

Asta este internetul, NICIODATA sa nu inghiti ce iti da fara sa mai si mesteci inainte!

Iata aici cel de-al doilea filmulet pe aceeasi tema (si cu acelasi „criminal”, daca e sa fim corecti, hi-hi!!!) iar pe Dani il astept cu un mesaj ca sa aranjam cum isi primeste premiul.
Nu uitati sa dati LIKE!

Reclame