Cum sa devii milionar cu un simplu filmulet. Goanga?

Cum PLM sa fie atat de simplu si sa functioneze? Cum de nu mi-a dat mie prin cap ideea asta, atat de “la vedere”? Chiar e posibil?
Adica poti sa devii milionar, pe bune, in dolarei verzisori si fosnitori… atat de simplu?
Poate tocmai asta este secretul: e foarte simplu iar Craig Rowin nu a cautat metode complicate.
El a vrut sa ajunga peste noapte un milionar asa incat… a cerut oamenilor cu bani sa-i dea si lui un milion, ca uite, el n-are!
Uite-asa… sa vada si el cum e!
A facut un film cu cererea lui (21 noiembrie) si l-a postat pe internet, iata-l.

Lumea a ras, s-a amuzat, fiecare cum si cat l-a dus capul. A facut 400.000 de vizionari.
A mai revenit in timp cu cateva filmulete reamintind milionarilor ca el inca mai asteapta ca cineva sa-i dea un milion, ba mai mult, a refuzat o oferta de bani de (doar) cateva mii.
Nu spune ca ii merita, nu spune ca va face ceva in schimbul lor, pur si simplu… cere sa I se dea si lui un milion de dolari.

Doua luni mai tarziu (16 ianuarie)… soc-teroare-suspans: publica un alt filmulet in care declara, in stupoarea si uimirea generala a celor ramasi cu gura cascata ca:

… cineva l-a contactat, a promis, a semnat un act autentificat de un avocat din care i-a trimis si lui un exemplar prin care se obliga sa ii dea 1 MILION DE DOLARI asa, degeaba, fara sa ceara nimic in schimb, asa… ca i-a placut ideea!!!

Dupa ce filmuletul a facut instantaneu 400.000 de vizionari a inceput sa se scrie despre patanie, au inceput interviurile inclusiv Mark Kelley de la CBC , au inceput aparitiile in presa mare ( ABC News, Forbes, the Washington Post, the New York Daily News si the Daily Mail sunt cateva nume, deci nu doar bloguri si Twitter).
Dupa cum vedeti Goanga de azi e invers decat de obicei, va dau toate datele de baza sa gasiti documentatie… garla, ca sa zic asa.

Vreti parerea mea?
Habar n-am acum daca e adevarat sau nu. Poate e o mare gogorita pentru a atrage atentia presei, poate e o campanie de promovare, poate milionul este o farsa si va fi platit in dolari Zimbabweni sau in batoane de ciocoata numite “un milion”. Sau poate unui multimiliardar plictisit i-a placut ideea si da banii asa… de moft, pentru ca poate.
Pai atunci, va veti mira, ce fel da Goanga mai e si asta daca nici eu nu stiu raspunsul?
Pai stati asa sa aflati ce vreau de la voi:

intrebarea, dupa ce v-am dat toate datele sa aveti unde sa cautati, este DE CE PUBLIC GOANGA ASTA …AZI?

Primul raspuns care imi argumenteaza cu vorbe (nu doar cu un link) de ce am pus Goanga AZI, primeste premiul.

Bafta la cautat (si gandit), o, voi detectivi ai internetului!

(Si nu uitati sa dati LIKE)

Million Dollars

Reclame

  1. Dani

    pentru ca astazi ii primeste ” It will be given to Craig live on stage at the UCB Theatre on Wednesday, February 2nd at 8pm. Come celebrate.”

    Apreciază