Creative Monkeyz, o revelatie romaneasca pe Youtube?

Sunt cu ochii pe ce apare nou in materie de producatori video din Romania.  Ce vreti, printre altele si sarcina de serviciu, ca sa zic asa…
Saptamana trecuta au aparut din nou in „capcane” niste romani care au facut peste 100.000 de vizionari intr-o saptamana (LE: de atunci deja au depasit la 180.000). Se numesc Creative Monkeyz iar filmuletul despre care vorbim era episodul pilot al unui serial de animatie numit RoBots.

Problema cea mare pe net nu este sa faci audienta o data, asta i se intampla oricarui idiot filmat cu telefonul in timp ce cade-n freza. NU, marea realizare este sa confirmi. Asa ca, impresionat de numarul mare de vizionari realizate pe YT de niste romani, i-am bagat in „Purgatoriu”, lista cu cei „de urmarit”.
Or Creative Monkeyz, mi se pare mie, tocmai a mai confirmat un pic:

Al doilea episod al serialului, aparut (atentie, vorbim deci deja de repetabilitate) la o saptamana dupa primul, a facut in 48 de ore aproape optzeci de mii de vizionari!!!

Sa ne lamurim: trupa Ilariant de exemplu face 70-80.000 de vizionari abia intr-o luna sau doua (vezi nota de subsol) iar ei fac intr-o singura saptamana 180.000? Trebuie cumva sa imi schimb etalonul?
V-ati prins acum ce m-a apucat?

Uite d-aia vi-i semnalez, pentru ca ca merita si pentru ca YT le-a acordat:
#41 la Most Viewed Today si
#60 la Most Viewed This Week,
pe un site anglofil si in care nu ajungi, roman fiind, sa fii promovat

Ii gasiti la http://creativemonkeyz.com
.
Pana ne mai documentam si mai scriem despre ei, iata impricinatii:

.

_________________________________________

NOTA: I-am luat drept comparatie pentru YT pe Ilarianti deoarece ei publica DOAR acolo, spre deosebire de Weekend Studentesc care distribuie pe mai multe canale, inclusiv pe 220.ro, deci e mai greu de comparat
_________________________________________

LE: cautand informatii va semnalez un foarte bun articol despre ei la TV Rossy

________________________________________________________________________

  1. Pingback: -Cristea, despre tot ce inseamna video- Robotzi pleaca de pe Youtube, Creativemonkeyz satui de furaciuni