Zei online: Keenan Cahill sparge topurile. Din nou

A depasit 5 MILIOANE de vizionari in DOUA ZILE!!!

Are dublu vizionari fata de ultimul episod al “Zeului” Ray William Johnson uploadat in acelasi timp.
Face furori intr-un “duet” cu nimeni altul decat… David Guetta.

Iata-l pe Keenan Cahill!

Vi l-am mai semnalat AICI de pe cand era doar o speranta. Este mai cunoscut sub numele de BeenerKeeKee19952 pe Youtube.

Ei bine, Keenan Cahil este cel mai nou zeu online.

Nici pana acum nu era chiar un oarecare.
A inceput modest in octombrie 2009 cand si-a deschis pe Youtube un canal video in care facea, in fata camerei, playback dupa hituri ale momentului. Temperamentul, stilul si, mai ales, anomalia fizica prin care arata ca un copil au a tras atentia. Apoi a inceput si el sa cante. Incet-incet a strans abonati, episoadele au inceput sa atinga (unele) milionul de vizualizari. Era o “tanara speranta”.
Acum cinci luni a confirmat prima data cu interpretarea de la “Teenage Dream”, filmul de mai jos, pe care la vremea lui vi l-am semnalat si eu . A avut 4 milioane de hituri in 3 zile iar la momentul asta inregistreaza aproape 28 de milioane de vizualizari.

Urmare a filmuletului lucrurile incep sa se puna in miscare:

  • Katy Perry, autoarea originalului isi exprima aprobarea printr-un mesaj pe Twitter si il face si mai celebru.
  • Influentul Perez Hilton ii face un review elogios.
  • Iar in noiembrie anul trecut da, din nou, lovitura lansand un filmulet cu, ei bine socul a fost imens, nimeni altul decat… 50Cent. Filmul a fost vizionat pana acum de 19,5 milioane de ori, iata-l!

Keenan Cahill s-a nascut in 1995 in Chicago iar la varsta de un an a fost diagnosticat cu o boala genetica rara, numita MPS IV. De aici aspectul frapant de copil mult mai mic decat cei 15 ani ai sai. Problemele medicale nu se opresc, din pacate, numai la aspect. Pentru incetinirea evolutiei bolii, in 1997, a suferit un transplant de maduva care l-a tinut izolat in casa aproape un an. De atunci a suferit multiple operatii, inclusiv una de reducere a presiunii asupra creierului.

Cu toate astea „Kee Kee” a avut puterea sa treaca peste toate si, ca un fel de compensatie,  a reusit, in sfarsit,  doua lucruri: este acum elev la liceu si… este vedeta online.

__________________________________________

Reclame