Raspunsul la Goanga cu soricelul exploziv

Tin sa va spun ca la prima vizionare a ceea ce urmeaza am ras si eu de m-am prapadit odata cu cei trei prezentatori de la radio care povesteau intamplarea. Este inregistrarea unei emisiuni in direct care, de atunci, a facut inconjurul lumii.

Mai intai ascultati-o:

Asta a fost de fapt punctul de plecare in rezolvarea “Goangei cu soricelul exploziv” propusa voua in cadrul Academiei de detectivi online de pe cristealizari.com. Desi cazul este preluat intens pe net (un sfert de milion de raspunsuri pe Google la o prima incercare) , cautarile de dovezi palpabile nu duc nicaieri. Cazuri (dovedite pe deplin cu acte si imagini) de extragere din gaoazele pacientilor a fel de fel de questii sunt cu duiumul, demonstrand inca o data perversitatea mintii umane, dar soricei in cur explodand de la partzuri detonate… nici unul. Nicaieri, in niciun document al vreunei camere de garda sau al vreunei expuneri stiintifice nu apare asa ceva, desi pentru alte obiecte ingropate in cacau…

Desi se vor gasi zeci de doctori sau asistente care sa povesteasca cum ca “prietena mea era de garda in seara aia…” povestea nu este decat un mit urban.

Asa a concluzionat si Ksian, cel care isi merita premiul pentru rezolvarea acestei Goange, aducand drept argument cautarile unui reporter de la National Enquierer.

Felicitari Ksian, astept mailul cu adresa, iar pe voi va astept MARTI, ca de obicei cu… Goanga nouaaaaaaa!!!

Reclame

Un comentariu