Despre celebritate

In public la concert in piata, ma intalnesc cu X, vedeta de-adevaratelea, ne stim de cand filmam cu el in TVR la emisiunile lui Lazarov. Discutam despre cum ajung vedete toate „soubizdele” plasticate cu tzatze de cauciuc si cu buze de crap si cum ajung stiri de prima pagina daca/de cate ori au fost stropite  noaptea trecuta de Adrian Cristea (fotbalistul, evident).

-Auzi, sa mor nu alta, zice el, am fost invitat sa vorbesc unor pustani de-a 12-a de la un liceu.
Una dintre ele zice: „Stii ceva? Chiar nu ma intereseaza ce trebuie  sa fac, dar eu voi ajunge celebra!!!

Iar mie mi-a venit s-o-mpusc!
Una ca i-as fi indeplinit dorinta, ar fi devenit celebra, „aia de a impuscat-o X” si b-mic ca as fi scutit lumea asta de banalitatea existentei ei ulterioare.

Pai nu?

_____________________________________

 1. Tilica

  Jeane, n-ai inteles nimic copchile…
  A ajunge cineva in viata nu inseamna sa ajungi celebru indiferent ce ai face. Saracii de voi…

  Apreciază

 2. Jean

  Adica cum Tilica nu trebuie sa am bani gagigi masini si respekt? de ce mai traiesc daca nu? va dati mari toti asti care naveti ce manca da va pute totu ati vrea sa aveti da sa va dea alcineva nu sa va bateti pentru ce va trebuie. Saraci de voi bueyyyy!!!!! parlitilor

  Apreciază

 3. capo

  Asa, Jane tata,ori sintem golani ori nu mai sintem! Las-o in ma-sa de scoala, de munca, de orice. Sa avem bani, masini si gagici (cit de proaste).Mama lor de parliti! A, apropo, sper ca ai copii si, si mai mult , sper ca ai FATA. Daca nu ai sa-ti de-a Dumnezeu si neaparat fata!

  Apreciază

 4. Jean

  Bai pana una alta gagici si bani si masini si bautura sa fie ca pe urma mai vedem noi. doar no sa stau ca un poarlit sa muncesc toata viata ca un prost si sa iau pensie jumate ca tata. si copi nu fac ca pun caciulitza ca bagaboantele e cu risc.
  Traiasca bautura si respekt!!!!

  Apreciază

 5. te-a termenat pshichic

  recunoaste ca te-a facut sa iti doresti sa emigrezi si tu, sa-ti iei cochilu, macar el sa nu traiasca langa asa ceva, poti doar sa tragi o concluzie buna, macar n-o sa procreasca, ca are caciulitza…. deocamdata.

  Apreciază