Top viral 29 septembrie

Uite ca iar vine iarasi Cristea, dupa ce a scormonit prin topurile internationale, sa va mai zica ce e hot si ce se mai vizualizeaza cu succes prin lume

Top VIZUALIZARI

Uite saptamana asta am bagat de seama ce departe este de mainstream cultura mioritica si cat de important este pentru un video in ziua de azi sa fie conectat la anglofonie. Cel mai tare s-a consumat in ultimele 7 zile (si vorbim aici de 4.570.000 de viziualizari, patru-milioane-jumate!) un produs specific al culturii americane care a avut un impact imens asupra catorva generatii, vorbim si anume despre… Sesame Street (vezi in link ce impact imens a avut asupra copiilor americani). Este vorba despre un extras dintr-un episod recent al acestui show in varsta de 42 de ani(!!!) cu Kate Perry cantand “Hot’n Cold” impreuna cu Elmo.

Si, pentru ca buzz-ul se crease iar tot ce atinge buzz-ul face audienta, pe locul doi este acelasi Elmo care da un interviu in exclusivitate pentru YouTube (3.700.000 vizualizari), depasindu-i pe clasicii Ray(3,25 mil) si Shane (2,6 mil). Repet, vorbim aici de numar de vizionari intr-o saptamana (Uat?!?).

Nu cred ca pentru consumatorul roman are relevanta acest extras din emisiunea care a lansat Muppets-ii. Pe piata noastra merge mult mai bine tot ce e legat de “Perversa de la Targu Ocna” si cum a ajuns vedeta autorul zicerii “Ori suntem golani ori nu mai suntem deloc!”. Analizand si acest fenomen eu zic ca dintre toate videourile conjuncturale aparute dupa explozia “perversei” in mentalul colectiv cea mai muncita mi se pare ASTA.(in caz ca inca n-ati aflat-o)

Vezi mai multe din Funny pe 220.ro

Daca ar fi totusi sa va recomand un produs romanesc, cu multe vizualizari si fara sex, mizerie sau ciudatenii morbide ar fi ceea ce urmeaza.

L-am descoperit intamplator, m-am mirat ca n-am auzit de el desi are mai bine de patru sute de mii de vizionari si m-am hotarat sa vi-l scot in fata.

Enjoy

Iar la capitolul „Previziuni” eu zic ca ceea ce va sparge saptamana asta, (are deja 2,4 milioane de vizionari doar de ieri ) este momentul in care prezentatoarea Australia’s Next Top Model, dupa final, exploziile de bucurie, aplauze, artificii si interviu cu “cum va simteti”, ei bine, isi da seama ca A ANUNTAT GRESIT CASTIGATOAREA.

Top SHARE

Aici lucrurile sunt dominate mereu de muzica, cel mai “sheruit” film de saptamana asta (cu peste 240.000 de link-uri impartasite pe internet in ultimele 7 zile) fiind Eminem ft Rihanna cu Love The Way You Lie

Pe mine m-a incalzit insa la suflet noua creatie a celor de la OK Go (cei care merita o retrospectiva la rubrica “Zei online” pe acest blog si promit sa o fac) cu un nou videoclip surprinzator, asa cum ne-au mai regalat si AICI, de exemplu obtinand 17 milioane si jumatate de vizionari)

Iaca si videoclipul, cel care a fost obiectul a 67.600 de share-uri prin retelele sociale in ultimele 7 zile

Iar ca cel mai trimis prietenilor (62.000 de recomandari) produs nonmuzical al ultimei saptamani este Never say no to Panda!, pe care YT nu ne lasa sa-l embedam(!)

Cam asta e pe saptamana asta, ne vedem data viitoare

_________________________________________

NOTA: Dupa cum spuneam si editia trecuta a topului, cand vine vorba despre viralitate, eu iau in considerare doua aspecte:

  • Vizualizarile, care arata de cate ori s-a contorizat ca a fost urmarit un video pe un site
  • Share, arata de cate ori a fost trimis de catre useri prietenilor lor, adica a fost considerat (dupa vizionare) indeajuns de interesant pentru a fi recomandat si altora

_________________________________________

Reclame

Un comentariu