Raspuns la Goanga cu ziarul perpetuu

Hai sa raspund si la Goanga de saptamana asta, cea cu ziarul perpetuu.

Intrebam eu acolo daca poate fi adevarat ca, de-a lungul vremii, in filmele si serialele americane, cand este nevoie sa se foloseasca un ziar, se foloseste (mereu si mereu) acelasi ziar de recuzita care nu s-a mai schimbat de decenii.

La prima vedere pare o aberatie, mai ales intr-un domeniu in care se investesc dolarii cu milioanele pentru ca totul sa iasa perfect.
Sa se zgarceasca ei la un ziar?

Ia sa vedem…

In primul rand sa facem cunostiinta.
Priviti cu atentie aceasta fata de ziar. Daca scrisul nu se poate citi intotdeauna,hai sa retinem macar fotografia doamnei in stanga si pe domnul cu palarie din dreapta paginii.

Este un cadru din serialul Familia Bundy, un episod din 1997.

OK, gata pentru calatorie?

Hai sa-i dam drumul:

A Murder of Crows (1998)
____________________

Power Rangers Zeo (1996)
____________________

No Country for Old Man

No Country for Old Man (2007) – Uau! Douazeci de ani mai tarziu!
___________________________________________________

Si, ca sa nu va mai pun sa tot faceti scroll down, uite un montaj de poze.

______________________________________________________________________________

Concluzia?

Pai, cei care au spus ca asa ceva este posibil au avut dreptate!
Ceilalti, nu.
Unii au si trimis link-uri catre surse, lucru pentru care ii felicit: asa inveti sa verifici ceea ce ti de baga pe gat, asa ajungi sa fii mai putin vulnerabil la manipularea prin massmedia.

Felicitari, asadar,  Stefan, Nick, Rossi, Alex, Ksian, care au trimis raspunsuri documentate.

Iar primul pe lista, cel care a dat primul raspunsul corect aducand si argumente palpabile, a fost saptamana asta… BENJI.
Felicitari!

Iar pentru cei care nu sunt inca convinsi, o sa fac un filmulet in care sa pun toate fotografiile pe care reusesc sa le gasesc continand ziarul buclucas.

Pe luni, la o noua Goanga
___________________

 1. Julian

  Super tare, nu ma asteptam. ERau atatea comentarii si pro si contra ca nu mai stiam ce sa cred. Noroc cu pozele ca astea nu mint. Chiar nu-mi vine sa cred. De ce ar folosi aceleasi ziare de cateva decenii? Ii costa asa de mult sa faca unele noi? Si cine s-ar supara daca si-ar vedea ziarul intr-un film de succes? Ar trebuisa fii prost sa faci scandal dupa ce ai aparea gratis in James Bond, nu?

  Apreciază

 2. anonim

  E FAKE nu ne mai trage pe sfoara e fotosopat totul. O sa ne zici maine ca a fost o farsa si o sa faci misto de noi. E fake fake fake!!!

  Apreciază

 3. Stefan

  Observ ca de vreo doua, trei goange incoace, tot posteaza un anonim care striga in gura mare „fake” :)). E vreun troll care n-are treaba, sau l-ai angajat sa-ti faca reclama?:P

  Apreciază

 4. Saloane tatuaje

  extraordinar… la asta nu ma asteptam sa fie adevarat pana sa ma uit la pozele de mai sus… stiai ca mai este o faza la fel de interesanta legata de filmele/serialele din SUA? eu stiu ca este vorba doar de filme la seriale nu m-am documentat, dar nu exista film facut in SUA in care sa nu apara steagul americii in cel putin un cadru, asta nu o stiai, nu 🙂

  Apreciază