Raspuns la Goanga cu gravida

Enigma femeii insarcinate, subiectul Goangei cu gravide (click AICI daca nu stiti despre ce e vorba) are si o rezolvare:

Fotografia a facut turul intenetului pornind de la premisa ca o femeie insarcinata (dupa cum arata burtica) isi asteapta sotul si tatal copilului (pe burtica scrie “welcome home daddy”) care se reintoarce in tara dupa… douasprezece luni de absenta (cat dureaza o “tura” de misiune militara in Irak).
Ooooops…!

Diferite texte au fost adaugate fotografiei de-a lungul peregrinarilor pe internet, majoritatea sugerand ideea de FAIL, de adulter, de tentativa de imbrobodire.
Asa si pare la prima vedere, in momentul in care textul sugereaza lipsa de acasa a… “tatalui” in ultimele 12 luni. Doar fericirea si emotia de pe fata mamei te mai pun pe ganduri, alaturi de ideea ca o sotie adultera nu s-ar fi afisat in public cu dovada “necinstei” scoasa atat de tare in evidenta.
Dar deh, asta este internetul!

O cautare pe net a sursei primare a fotografiei lamureste insa totul.
Denver Post din august 2009 ne anunta cum Kendra Kaplan, pe aeroportul din Fort Carson, Colorado isi asteapta sotul, Joshua Kaplan, care se reintoarce, alaturi de alti 575 de soldati din misiunea de 12 luni din Irak. Bucuria este imensa iar Kendra tine in mana plicul sigilat cu imaginea luata cu ultrasunete care dezvaluie sexul viitorului copil. Desi are plicul de multa vreme, ea nu l-a deschis, asteptand sa afle rezultatul doar impreuna cu Joshua, la intoarcerea lui.

Articolul da si informatia pe care  cautam:

The Kaplans will be having a baby boy, concieved during Joshua’s mid-term leave in March.

He-heeee, adica a avut o permisie in tara la jumatatea turului? Ce chestie!!!
Pai si toate saiturile care au publicat poza de ce n-au scris?
Asta e, a fost o „duda” din cele de care e plin internetul!
Felicitari, in consecinta, pentru cei care au gasit raspunsul corect:

Ksian
Cipriancu
Stefan

NOTA: Apropo, raspunsurile corecte de la comentarii au fost „ascunse” de mine pana acum pentru a nu va influenta

Anunțuri

  1. Pingback: Tweets that mention -Lumea lui Cristea- Raspuns la Goanga cu gravida -- Topsy.com