Raspuns la Goanga cu vaci psihedelice

Oricat ar parea de dilie si de sarita de pe sine Goanga de saptamana asta, Goanga cu vacile psihedelice (da click pe link sa o citesti, merita!) este…  REALA.
(Si asta e reala, frate? Da!)

Intr-adevar, dupa cum a comentat si Rossy (Bravo, tata, esti din ce in ce mai iute si mai activ!), dupa cum a comentat si el, zic, primul, (de am fost nevoit sa-I ascund comentariul caci imi inchidea concursul inainte sa inceapa, he-he!) toata nazdravania s-a intamplat, pe bune.

In regiunea Sverdlovsk din Urali crescatorii de vite (pe care le hranesc cu floarea-soarelui si porumb) mai fac un ban (garla, he-he!) cultivand ilegal marijuana printre plantatiile lor.

Pentru ca era dificil de separat „canepa” de porumb si floarea-soarelui, lucratorii de la divizia Antidrog au ars… tot.
Tot, frate!

Numai ca asa au ars, practic, toate potentialele furaje pentru iarna ale vacilor, oamenii nemaiavand cu ce sa le hraneasca. Si uite-asa autoritatile, neavand cu ce compensa pierderile oamenilor lasati fara provizii pentru iarna, au hotarat, de teama scandalului, sa dea pentru hrana animalelor… cantitati de marijuana rezultata din confiscari luata din depozitele statului.
Ca e tot verde, ca e tot planta, ca se poate manca…!

Parerea mea?
Cand au semnat hotararea asta, cred ca autoritatile se aflau langa incendiul care tocmai prefacea in fum… 40 de tone de marijuana.
Iar vacile… vacile… au avut o iarna fericita….

marijuana

_________________________________________

Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention -Lumea lui Cristea- Raspuns la Goanga cu vaci psihedelice -- Topsy.com
  2. Pingback: Scoala TV (9) « Thirty Century