Goanga legistilor

tfalogoMi-a povestit-o un amic, legist în State. Nici nu mai contează dacă e adevărată. E zisă la banchetul Asociaţiei Medicilor Legişti din Texas, preşedintele cerând părerea audienţei.

Subiectul de pe masa de autopsie era un bărbat de 25 de ani.
Martorii declaraseră că se suise pe acoperişul unei clădiri de 10 etaje şi, fără să ezite, sărise în gol. (caz clar, documentat, de sinucidere)

Spre ghinionul lui, la etajul 8 se afla o platformă suspendată de spălare a geamurilor, în care s-a prăbuşit fără să-şi rupă nimic. (a devenit tentativă de sinucidere)

De murit, a murit în urma unui glonte-n cap, primit pe cînd cădea prin dreptul ferestrei de la etajul 9 (omucidere?)

Poliţia a găsit acolo un cuplu de aproape 80 de ani care avusese o ceartă de familie, el scosese puşca, ochise şi trăsese, glonţul ieşind prin fereastră. (omor prin imprudenţă al unui sinucigaş şi tentativă de ucidere a soţiei?Dar sinucigaşul tocmai era, sau credea că este, în drum spre o moarte pe care el o alesese. Focul de armă a intervenit după ce el pornise acţiunea de sinucidere)

Ancheta a relevat că octogenarii se certau mereu, bătrânelul ameninţând-o mereu cu arma la finalul scandalului, ca un fel de ritual. Ba, de fiecare dată, apăsa şi pe trăgaci, pentru că întotdeauna era descărcată. Nu mai ţineau gloanţe în casă de ani de zile. (nu mai e tentativă de asasinare a soţiei, iar sinucigaşul a murit… din accident?)

Era clar că cineva care le cunoştea obiceiul încărcase arma. (asa deci… tentativă de crimă cu premeditare… )

De pe tubul cartuşului s-au prelevat amprentele iar ei şi-au adus aminte că, de curând, primiseră vizita unui nepot care-i considera vinovaţi de moartea mamei lui, fiica lor. Căutând în baza de date, amprentele s-au potrivit. (Stai aşa! Adică, supărat, nepotul a încărcat pe şest arma, asteptând ca moşulică să-şi ciuruiască consoarta în cadrul ritualului de scandal? Şi ajunge acuzat de crimă pentru că sinucigaşul a fost impuşcat?- Help? )

Într-adevăr, cercetările au scos în evidenţă că, în urmă cu căţiva ani, „mama lui şi fiica lor” murise, nepotul luând-o cam razna si invinuindu-i pe ei de moartea femeii. Drept pentru care, stiindu-le obiceiul cu pusca, hotarase sa-i  puna sa se omoare intre ei. (Acum, chiar dacă mintea lui zguduită  funcţiona cu rateuri, urma să fie acuzat de crimă).

Ei bine…
Cu mintea zguduită de moartea mamei sale si, poate, la gandul ca bunicii sai urmau sa moara din cauza lui, el se suise pe acoperişul unei cladiri de 10 etaje şi, fără să ezite, sărise în gol. În cădere, un etaj mai jos, primise un glonte-n cap… _________________________

Când povestitorul a ajuns în acest punct, eu, vizibil nervos, am izbucnit: „Băi, mai dă-te-n pana mea cu goangele tale!”. Pe urma am inceput sa caut prin internet.

Voi ce ziceti, e reala?

Reclame

 1. Alexandru Tudor

  Traim intr-o lume de nebuni.
  Dar nu cred ca este real, adica ba frate.. stai umpic aia si-au pus cronometrul? Ala a sarit fix cand se certau aia?
  Si care e sansa sa-l nimereasca drept in cap? Wtf ba?:))
  Mai da-o-n „pusca lu’ ala” ca nu mi se pare logic.
  Traim intr-o lume de nebuni.

  Apreciază

 2. Dragos BambOOha

  Deci acelasi tip care s-a aruncat de pe bloc, de la etajul al 10lea, era nepotul batraneilor care se certau cu arma in mana? Si in cadere, bunicul lui l-a impuscat in cap, fara ca batranul sa stie ca arma e incarcata? Mai las-o-n floarea masii, suna prea a DR. House oO. Tind sa spun ca nu e adevarat.

  Apreciază

 3. pam79

  Adrian,ceea ce am citit,mi-a amintit de episodul unui serial politist,aceeasi tema,doar ca batraneii nu se certau,si jucau rolurile scrise de el,care intotdeauna se terminau cu pistolul(detinut din timpul razboiului)atintit spre sotie.Nu imi amintesc serialul pt.ca urmaresc foarte multe filme politiste.Acum,daca regizorul s-a inspirat din aceasta fapta,nu stiu.

  Apreciază

 4. pam79

  Apropo,cred ca in curand,soricelul tau o sa devina obez,la cata mancare ii dau.(Il pregatesc pt.Garfy si Norocica)Am glumit!

  Apreciază

 5. luka

  Bai frate eu cred ca dupa ce ne-a dat cateva adevarate acum ne baga si una la misto ca sa vada daca pica fisa.
  E bandit Cristea =)) (ha-ha-haaaa!!!!)

  Apreciază

 6. angel_of_skrull

  uite una de tot fake-ul…:))=))
  e falsa deoarece am cautat cam juma d ora p internet p siteurile americane de stiri si nu am gasit nimic :))

  Apreciază

 7. Adrian

  @Pam79: Aoleo, d-aia era soricelul grasan? Ai mila de coditza lui…!
  @Tuturor: pai asta e tot spilul, voi ce credeti, e adevarat sau nu?

  Apreciază

 8. Pingback: -Lumea lui Cristea- Adevarul despre Goanga legistilor
 9. JustAlex10

  Hmm :)) foarte tare asta, cred ca e adevarata dar totusi :)) e prea tare pentru ca ala s-a aruncat de la etaj si mosu’ l-a impuscat cu pusca nestiind ca e incarcata fix in cap … cum frate ? :)) Ala a fost la viata lui puscas marin ? :)) A fost general ?

  Apreciază

 10. AlinEX

  stai asa…. e o reglare de conturi! bai nu bancare… divine fratilor!!! super faza dar in realitate sunt extrem de rare si tind catre zero astfel de reglari!!!! deci faza este ireala…(parerea mea)

  AlinEX

  Apreciază

 11. AlinEX

  hai asa ca sa fiu la subiect zic asa… e sinucidere bre! adica omu(nepotu cu mintea plina de buruieni) incarca arma sa ucida bunica(vinovata de moartea parintilor lui) cu mana lu bunelu(vinovat de asemenea de moartea parintilor lu’ buruienar)’ care habar n’avea….da bunelu trage in aer fara sa stie…si ce nimereste el???? capu lu’ nepot fratie… cu ce glont???…. cu al lu’ nepot vere… deci trag de aici concluzia ca glontu’ gasit in capu’ lu’ sinucigas care este el nepotu lu’ bunelu’ vanatorist este a lu’ nepot frate…. deci sinucidere clar!!!

  Apreciază

 12. AlinEX

  sinucidere prin imprudenta :)) cu circumstante agravante… la puscarie pe viata(de apoi) cu eu……!!!!!!!!!!!

  Apreciază

 13. Adrian

  @AlinEX: ai raspunsul la pct 13, mai sus.

  Dupa discutarea cazului ipotetic, cei de la Asociatie au concluzionat ca a fost sinucidere, by the way.

  Apreciază

 14. BrD

  Ahhh ce in urma sunt…
  Nu e adevarat…batranelul isi ochise sotia (pt ca asa era ritualul) si a tras…ca sa ajung in capul sinucigasului (nepotului) trebuia ca glontul sa treaca prin babuta.

  In plus era coincidenta prea mare 🙂

  Apreciază