Oscar 2010, live streaming

Or zice studiile ca audienta televiziunii scade dar se pare ca oamenii apreciaza mult ceremoniile si festivitatile de premiere.
Inceputul l-au facut Premiile Grammy din februarie care au avut 25,8 de milioane de spectatori in intreaga lume, dupa cum sustine publicatia TVbytheNumbers, cea mai buna reteta din 2004 incoace.
Ca sa arate ca n-a fost o intamplare nici Premiile anuale ale Academiei Americane de Film nu s-au lasat mai prejos, Oscarurile 2010 strangand in fata televizoarelor 41.3 milioane de spectatori de pe glob. (Huffington Post)

De ce  va spun toate astea?
Pentru ca, desi avand astfel de cifre de audienta pe televiziunea clasica, organizatorii n-au mai ignorat social media si streamingul live, inregistrandu-se o premiera.

Pentru prima oara Oscarurile s-au transmis si pe internet. Intrarea pe Covorul Rosu a fost disponibila pe live streaming si asa v-a putut fi oferita si voua de acest blog pe sectiunea lui de transmisii live, NETv.

Feedul transmisiei, pe care l-am obtinut si noi, ajunsese la final, cand actorul George Clooney isi lua larevedere, sa fie urmarit simultan de peste 100.000 de spectatori printre care si cei veniti de pe NETv.
Iata momentul

O analiza a bataliei pentru streamingul Oscarurilor, ce au oferit si ce au obtinut playerii implicati in asta, in curand, dupa ce se mai publica niste date.
La ei, batalia pentru streaming a inceput de mult