Raspuns la Goanga cu amenzi

Mare e gradina lui Dumnezeu si sa te fereasca El de politistul care se plictiseste!

Pai uite-asa se ajunge la cazurile pe care le-am enuntat eu in Goanga de saptamana asta si care, la prima vedere, par aberante si inventate de un tip fara urma de bun-simt.

Amenzi date conducatorilor auto pentru ca in trafic au mancat de sandviciuri, au ras sau si-au suflat nasul…

Va intrebam acolo care dintre cazurile alea credeti ca sunt adevarate.

Ei bine… toate sunt adevarate!!!

Michael Mancini

-In octombrie 2009 Michael Mancini, racit fiind, si-a suflat nasul in timp ce era la volanul masinii sale. (varianta C) Circulatia se facea bara-la-bara, in acel moment coloana stationa iar el trasese frana de mana, ca sa fie sigur. Cand politistul l-a tras pe dreapta era inca cu servetelul in mana. A luat si amenda si puncte. Deoarece nu a vrut sa plateasca a fost chemat in justitie (vezi AICI) unde aberatia a fost corectata.

-Ofiterul care a data amenda nu este la prima „interpretare originala” a legii. In iunie, anul trecut, l-a amendat pe Stewart Smith care, din neatentie, a scapat pe jos o bancnota de 10 Lire. Amenda a fost data pentru murdarirea spatiului public. (varianta D) (vezi AICI)

-Apropo de varianta B, in ianuarie 2009 Ediri Tsekiri afost amendata pentru ca a mancat un sandvici in timp ce conducea. (vezi AICI). La fel ca si Keith Pemberton (vezi AICI).

Keith Pemberton

-Bomboana pe coliva o reprezinta insa cazul lui Gary Saunders, cel care a demonstrat ce ti se poate intampla daca razi in timp ce esti la volan. (varianta A) Dupa cum povesteste AICI, in martie 2009 a fost tras pe dreapta pentru ca in timpul unei convorbiri telefonice dusa in trafic cu ajutorul dispozitivului „handsfree” (deci legal) … a ras (???) Pentru asta, initial i s-a intocmit proces verbal si a fost nevoit sa petreaca o vreme la sectia de politie pentru reglementarea situatiei, rastimp in care a lipsit de la o intalnire importanta pierzand o afacere. Problema mare este ca politistul sustinea sus si tare ca (si aici citam) „rasul la volan poate constitui o contraventie”, si ca „si-a aruncat capul pe spate intr-o maniera periculoasa”. Ba, mai mult, l-a intrebat pe Gary, care are o chelie totala, „ce culoare avea parul sau pe vremea in care mai avea”.

Asta e, frate, au si ei militienii lor!

 1. Tilica

  Cristeooo, daca nu vedeam cu ochii mei nu te credeam. Am intrat pe toate ziarele de le-ai dat tu de exemplu si citeam si nu credeam. Aveam impresia ca numai militienii de la noi erau tampiti. Uite ca au si ei militienii lor.
  Cum mai, acelasi ofiter sa dea de doua ori amenzi idioate si sa nu ia nimeni nicio masura?
  Citeam acolo ca se da mereu ofiter p@zdos si ca are mereu nasturii lustruiti da mai da-l in gura mamii lui de „oltean ajuns sergent”.
  Cum il chema p-ala din armata de la voi de se dadea smeker?

  Apreciază

 2. Gyoni

  ce tareeeeeeee. nu am inteles prea multe in engleza dam-am lamurit ca sint idioti si ca chiar au facut ce zici. Ce lume nebunaaaaa!!!!!

  Tineo tot asa!!!!!!!!!!!!!!

  Apreciază

 3. Cristy_II

  auzi u…cica sa nu le mai spunem politistilor ca sunt niste grasi prosti…ca nu toti sunt grasi 😀

  Apreciază