OLN 3-4 Riscul de a sta sub papuc si CONCURS

Cum, pana mea, sa fii atat de „sub papuc”?
Atat de papagal, de lipsit de coloana vertebrala, de ceea ce numim in mod general… „coitze”? Cum sa ajungi, din frica fata de nevasta, sa faci puscarie pentru ca ai facut o fapta buna?

Uite, agentia United Press International povesteste despre Timothy Ray Sutton, de 23 de ani, din Clarksville, Tennessee, care nu misca in fata nevestei. Dar de loc! Genul ala de „hei, stau sub masa cat vreau eu, e bine?!”
Ei, o data a avut si el slabiciunea sa dea unui cersetor… o bancnota de 5 dolari.
Atat i-a trebuit: ajuns insa, sotia a descoperit imediat lipsa bancnotei din bugetul familiei si a facut un scandal monstru. Interogat la sange, Timothy, barrrbat adevarat, in loc sa stea drept si sa faca ordine (cel putin un: „Stai cucoana, ce te aprinzi asa, e vorba de 5 dolari, am facut si eu o fapta buna…!”) ei bine, in loc de toate astea, DE FRICA, barrrrrbatul… a mintit. De frica sa nu „si-o fure de la nevasta” a… inventat ca a fost jefuit in parcare.

Nashpa caci „Sefa” l-a trimis val-vartej la politie sa reclame agresiunea!
Iar „taunele”… s-a dus, ce era sa faca, daca mai voia mancare calda. (V-am zis ca nu misca in front)

Luat in serios de politisti fraierul, pus sa dea declaratii, s-a incurcat atat de tare ca a fost prins imediat ca agresiunea asupra lui era o gogorita si, ce sa vezi… a fost arestat.
A-res-tat!
Pentru declaratii mincinoase in fata politiei.

Acum asteapta procesul.

Acum vin si eu si intreb: cum de s-a ajuns in situatia asta idioata?

Lasati un comentariu pe blog si participati automat la tragerea la sorti pentru un premiu constand intr-un DVD cu episoadele de O Lume Nebuna.

Iar tragerea la sorti se va face intr-o emisiune in direct care va avea loc MARTI LA ORA 16.00.

Vedeti ca deasupra, sub header, a aparut un tab nou, intitulat NETv. Acolo daca va duceti, veti putea urmari emisiunea si, tot acolo, in chatul existent, vom putea tine legatura prin mesaje scrise.
Pana una-alta, acum gasiti acolo doar inregistrarea catorva probe de emisie, nesemnificative.

Cei care sunt „prieteni” ai lui Prodexecu pe 220.ro , vor primi luni o notificare care sa le reaminteasca de emisiune.
Cei care nu sunt inca, pot deveni daca dau click AICI si apasa pe „Adauga user ca prieten”.

Ne vedem marti!

Un comentariu

  1. tilicaru

    buei daca era dupa mine ii inchideam aleia gura imediat.Pai cum sa ma tina aia sub papuc de trebuie sa dau socoteala pentru fiecare dolar si sa ma trimita la politie sa dau declaratie? ca spalam cu ea pa jos isterica dracu.
    Locu femeii e la cratita si la crescut copiii nu la facut politie ca pe unde umblu si unde sunt aia 5$ din buzunar. Batuta in gura ca pe coasa inca din noaptea nuntii asa trebuie, sasi bage mintile in cap si sa stie cine e sfu in casa.
    Iar el e un bou gay asta e ca permite asa ceva. Asai trebe sa stea la puscarie ca e un prost care ne face de rusine

    Apreciază

  2. Tilica

    Cristeo, vad ca pui la copii intrebari existentiale. Nu ti-e teama ca ii confuzezi? Pune si tu intrebari simple gen „ce e mai important: caca, papa sau frichi-frichi?”
    Iar papagalul, „taunele” cum ii zici tu, si-a meritat-o!

    Apreciază

  3. vld

    in primul rand las-o naibii de treaba.el a gresit…deoarece la el in casa gaina canta.nu a stiut sa se impuna in fata nevestei.un barbat trebuie sa fie respectat si de catre nevasta…si de catre copii si de catre soacra.E grav daca femeia conduce…in general se ocupa femeile de administrarea banilor dar totusi pentru 5 dolari nu se da raportul.pana la urma omul acela lucreaza el pt banii aia si i poate cheltui cum vrea atata timp cat nu pune in pericol lipsa fondurilor.ma intreb baiatu asta…ce o face daca vrea si el de pofta sa bea o bere…..unde mai ajunge?!

    Apreciază

  4. piftic

    S-a ajuns in situatia asta idioata pentru ca nu a fost „produs” de masa in Rrmanica!:)) La noi nu cred ca ar fii posibil asa ceva,exemplu cel mai bun il da chiar nenea Cristea si citez:”la Rromanica ii frige bizonu o smetie in freza….”!cat adevar:))
    In schimb acela este doar un idiot!Dar daca patea ca omul cu serialul daca ii spunea ce a facut cu bani!

    Apreciază

  5. fuck187you

    eu zic(virgula) ca sunt amandoi d vina:el e d vina pt k sia pierdut bilele barbatesti si nu are tupeu sa comenteze in fata femeii,si ea este d vina pt k ia cerut socoteala pt 5$,as fi vrut sa vad cazu asta in Romania(cred k i infingea ala o furca in tzeasta si o ingropa in curte si i dadea toate lucrurile d pomana k sa o invete minte)

    Apreciază

  6. Davio2502

    Cel mai mult a gresit el pt k era un papagal un fraier care nu putea sa fie mai autoritar si ii era atat de fica de femeisa incat a treb sa minte si in fata politiei..ce sa mai lume de retardati :)) putin spus.Probabil k dak ii spunea adevarul dormea pe pres in jur de 2-3 saptamani plus o bataie si cu cutitu-n ficat:D

    Apreciază

  7. HYDRAHOK

    Mie mi se pare ca a gresit el,insurandu-se in primul rand cu femeia.Dupaia tot el e de vina pt ca nu a putut avea o relatie de la egal la egal cu sotia.In definitiv,el a vrut sa faca o fapta buna,dar fapta buna nu se acopera cu o minciuna.Tot el e de vina pentru faptul ca a mintit.Vina e a lui.

    Apreciază

  8. Pingback: Riscul de a sta sub papuc (OLN 3-4) CONCURS | e-Opinii.ro | doar opinii... atât! | by George Fedorovici
  9. Graffitti

    IPOTEZA I: Timothy stie ca „barbasu” nu accepta astfel de donatii si, ptr a evita un horror, a inventat o drama; e`adevarat, trebuie sa ai un mini-iq sa „nasti” o gogonata de genu`! Dupa o serie de greseli incepand cu momentul in care s`a casatorit cu un „cocos”, el pune ciresica pe tort: A FOST JEFUIT! In mod corect, „cocosul” l`a trimis la politie ptr a se face dreptate. „Timi” s`a conformat si restul il stim! CONCLUZIA: Chiar daca a facut o fapta buna merita inchis ptr ca e mai prost decat prevede legea.

    IPOTEZA II: Pur si simplu toata schema facea parte din planul lui de a scapa de „sot”. Paradoxal in acest caz, putem spune ca unii incearca sa evadeze in inchisoare!

    Apreciază

  10. Ka1n

    Cat de sub papuc sa fii sa nu ai tupeu sa ii zici ca ai dat 5$ la un cersetor:))).Ma mir ca e barbat :))),dar acu sa fim seriosi cum sa ajungi in asa hal sub papuc ca sa minti in fata politiei.OMG pur si simplu omu ala nu avea „coitze”:))sau …poate le avea nevasta :> cn stie?:))

    Apreciază

  11. Gheorghe

    tREBUIA SA II ZICA nevestei deodata ce sa intimplat fara a Incenta Povesti! Si daca tot se ajungea la politie el le spunea adevarul Pur curat si poate nevasta ajungea la puscarie pentru ca a dat o alarma falsa la politie…nu el…Dar daca Nu e Barbat dar un****** ce sa ii faci…Of! traim intr-o lume de nebuni si pe cit se para exceptiile scad de la o zi la alta…. :((( trist…..Dar chiar asa fricos si prost….Zau!! nu am mi vazut.

    Apreciază

  12. pam79

    In primul rand,nu pot sa cred ca exista asa femeie.Amandoi au gresit.Ea,fiind prea posesiva,(cred ca ii numara si dumicatii la masa,daca a stiut imediat de banii lipsa),ii placea sa faca pe sefa(sunt femeie,dar am oroare la astfel de femei)iar El,numai BARBAT nu se putea numi,daca a putut inventa o asemenea poveste ca sa scape de gura nevestei.Saracul,o fi trait sub teroare,dar la un moment dat trebuie sa-ti aduci aminte ca esti BARBAT,nu PAPAGAL!Sincer ii compatimesc pe acesti oameni.

    Apreciază

  13. Blodee

    Pai a zis prima oara ca i s-a pus arma la ceafa…si cand a fost pus sa depuna plangere a zis ca nu a vazut nici o arma….deci…l-au prins

    Apreciază

  14. sk8_raven (a se citi skate raven)

    Greseala cred ca a fost comisa in momentul in care a zis „Da!” in fata altarului. Sau poate ca si atunci a zis de frica. Dar, presupunand ca isi iubea nevasta, sau ca nu vedea viata altfel decat cu ea, iar din comoditate(a se intelege prostie) nu se despartea de ea, pot spune ca greseala a fost aia ca nu a zis, cum spui si tu, “Stai cucoana, ce te aprinzi asa, e vorba de 5 dolari, am facut si eu o fapta buna…!”. Daca stia ce-l asteapta acasa, trebuia sa se ascunda si el mai bine. Sa-si foloseasca bibilica. Sa zica macar ca i-au cazut din buzunar sau ca isi luase o gogoasa in plus la serviciu.
    Deci prin urmare si care va’ sa zica, greseala a fost aia de a nu-si folosi bibilica. Parerea mea…*hîc*.

    Apreciază

  15. rpk4ever

    trebuia sa’i spuna de prima data ca i’a dat banii cersetorului…nuh sa se ajunga la aja cv…daca ashi fi sub papuc fara speranta, tot ia’si mai saluta p’aia pe care ii stiw de’o viatza…:D

    Apreciază

  16. Bitzi

    Deci pentru o bancnota de 5$ …. sa fim seriosi acum, si Timoty „BARBAT ADEVARAT” trebuia sa-i zica vreo doua nevestei
    1. Adevarul
    2. Divortul 🙂

    Traim intr-o lume nebuna, ce mai…..

    Apreciază

  17. Flunky

    Papagalul(taunele) a gresit, si nu pentru ca a dat 5 coco la un ceresetor, ci pentru ca era atat de …. ii ziceti cum vreti voi, incat s-a insurat cu acea femeia.

    Ar mai fi posibilitatea ca acea femeie, inainte de casatorie, sa fi spus
    „Daca nu te casatoresti cu mine, o sa ai viata grea.” sau „Daca nu te casatoresti cu mine, o sa te impusc” :)) Si asta la cam pus pe ganduri…Asa s-ar explica si de ce e atat de adanc sub papuc. Parerea mea 😀

    Apreciază

  18. TVRossy

    I alta varianta ar fi fost sa fi spus adevarul, dar poate il lua nevasta la bataie, doamne fereste :-s…ce pacat ca nu o sa pot sa vad maine emisiunea ca scap la 5 de la scoala 😦

    Apreciază

  19. Ic3Cub3

    vina ii apartine,fiind tanar si nepriceput..ce stia el cu cine se insoara..cred ca era coplesit de nevasta care nu ii mai dadea deloc…stim bine ce…

    Apreciază

  20. Alex_Tilik

    Ptr k nu vreau sa ii bag si mai adanc in … pe acel tip as arunca vina pe sotie care probabil era f irascibila si usor iritata de orice pierdere din buget-ul casei 😛 Colac peste pupaza mai rar asa cazuri cu totu iesite din comun !!!

    Apreciază

  21. moscu adina

    eu cred k el a gresit k s-a dus la politie ;k doar frate ce era asa de greu sa o minta pe nevasta k a dat declaretia,si dak prin absurd nevasta se ducea la sectie sa verifice el putea sa dea vina pe ofiterul kre ”i-a luat declaratia”;ce sa mai alibi complet

    Apreciază

  22. moscu adina

    dar eu tot cred ca nu e posibil sa fii atat de sub papuc,barbat fiind;lasand comentariul la o partestau si ma intreb :ce i-a facut sotia bietului om de l-a pus cu botul pe labe?? interesant!!!!i’d the next in a row to put this question ,i hope at least

    Apreciază

  23. Pingback: OLN 3-4 Riscul de a sta sub papuc si CONCURS | e-Opinii.ro | doar opinii... atât! | by George Fedorovici