O Lume Nebuna sezonul 3, Concursul cu biciclistii

Gataaaaaa…!

„O Lume Nebuna”, cel mai tare show din web-ul romanesc, revine cu SEZONUL 3.
Din nou, joia, saptamana de saptamana, puteti urmari argumentele in favoarea tezei ca…

„Traim intr-o lume de nebuni in care, speram, noi suntem exceptia!”

____________________________________________________

Iar pentru „Concursul cu biciclistii” e foarte simplu: raspundeti mai jos, la comentarii, si veti intra, automat, in concurs.
Daca primim mai multe raspunsuri corecte, premiul se va acorda prin tragere le sorti.

Succes si… enjoy!

Un comentariu

  1. Tampitul

    1-eu cred ca la cat de nebuni (prosti) sunt unii politisti, i`a atras pur si simplu atentia din cauza lipsei echipamentului de protectie si le`a dat drumu….putin probabil sa le fi dat si o amenda :))…

    Apreciază

  2. cozmin

    3- I-a luat de pe strada in graba , i-au bagat in duba , le-au bagat cate o telecomanda in anus si i-au dus la sectie ca sa testeze frigul din celula si dupa o noapte le-au dat drumul cu o amenda pentru expunerea „bijuteriilor” in public :))

    Apreciază

  3. cozmin

    (ai tot numarul 3) desigur raspunsul corect ar fi acela ca le-a spus sa isi puna casti de protectie , dar mi-as fi dorit sa se fi intamplat ce am relatat mai sus :))):)):))

    Apreciază

  4. Lexamark

    Cei doi au fost arestati de politie, acesti cilisti au voie sa circule nud doar cand este organizata World Naked Bike Ride (WNBR), cel putin incerc sa cred ca desprea asta a fost vorba si cei doi sau abatut de la coloana paradei ( doar in aceste cazuri sunt arestati pentru tinuta nud) parerea mea! 🙂

    Apreciază

  5. Daniel

    As zice k au incalcat regulile de circulatie si restrictiile de drum si au inceput sa fuga de politie, apoi a inceput o urmarire:D, parerea mea!

    Apreciază

  6. gogu in plimbare

    eu cred ca au facut sex ceva ca probabil politista s-a inaratat. Domnii erau sportivi deci aveau ceva rezistenta 🙂

    Apreciază

  7. misshu

    nush de ce nu a aparut primul meu comment….dar insist: cred ca i-a impuscat! vad ca sunt singurul care s-a gandit atat de departe…dar mai stiu cazuri de „policemens” dereglatzi!

    Apreciază

  8. labambagiu

    Io cre’k la cat sunt astia de legisti s-o fi gandit sa-i amendeze, insa cand s-o uitat mai atenta o bufnit-o rasu’… Ori si-a dat seama ca bicicletele nu aveau cadru desi pareau cu (ouch!), ori o fi batut vreun vant rece din balta shi s-o fi gandit la nepotii ei gemeni (Jimmy & Johnny)) pe care nu-i mai vazuse la la nunta unei verisoare la care fusese acum 2 luni in Oregon … 🙂 Ce mai… Au iesit sifonati rau, mai ales dupa perchezitia amanuntita prin orificii( le-o fi gasit vreun buletin, ceva? ). Dak nu i-a amendat precis au facut schimb de carti de vizita shi fotografii… Hehe!

    Apreciază

  9. Andrei

    Parerea mea este ca acestia au primit o amenda sau un avertisment pentru faptul ca nu circulau pe un drum special amenajat pentru biciclisti.

    Apreciază

  10. Adrian

    Bai, aveti o imaginatie nesecata! Citesc si rad de ma prapadesc de cate variante gasiti, care mai de care mai hazlie. 🙂 Felicitari, sunteti funny!!!

    Apreciază

  11. Adrian

    Aaaa, raspunsul corect ma gandeam sa-l dau sapt viitoare si sa organizez o tragere la sorti a castigatorului
    Oricum, am ras… sunteti… mai perversi ca mine!!!

    Apreciază

  12. BzT

    Parca Americanii aveau o asemenea sarbatoare „World Naked Bike Ride” si s-au folosit de legea care legaliza acel lucru chiar daca era in alt oras „multimea” dezbracata asa imi explic eu, sau pur si simplu (va rog sa nu luati in conziderare partea asta) repet, sau pur si simplu nu figura niciunde vreo lege care sa interzica acel lucru si politista le-a dat amenda pentru altceva.

    Apreciază

  13. cipo

    Eu Cred ca Politista ia amendat pentru ca bicicleta nu era dotata complet (frane,stopuri,alea alea :)) sau Biclisti nu purtau casaca 😀

    Apreciază

  14. Assus

    poi :)) io amendat k nu aveau numar de inmatriculare:)) sau ca stiu eu?! naveau veste reflectorizante… sa nu ma intind! pt k nu aveau buletinele la ei!:)) si era seara ..doara nor fi facut sex in grup doamne iartama

    Apreciază

  15. antip

    Cred ca i-a amendat ca nu circulau pe banda de biciclisti,ca nu aveau stopuri reflectorizante sau poate politista era si ea pe bicicleta si au facut intrecere:))))

    Apreciază

  16. TENp01nt

    nu am citit ce au scris ceilalt da banuiesc ca e una din 2…
    ori leau zis ca nau vesta reflectorizanta(nush dak si la ei e legea asta)ori lea zis ca nau casca…

    da intrebarea mea e alta….ce naiba cautau aia goi pe strada p bicicleta…?si ei au facut-o lata la vreo petrecere..?:))

    bft si la mai mare

    Apreciază

  17. maris mihai

    i-a vazut goi si mirandu-se ca nu pareau beti i-a avertizat ca data viitoare cand vor merge boi pe bicicleta sa poarte casti de protectie

    Apreciază

  18. Raducu96

    La cat de prosti si nebuni sunt oamenii de pe lumea asta ma gandesc ca lea fi dat ea hainele ei si o fi ramas aia goala :)))
    In niciun caz o amenda e prea inteligent pentru politisti

    Apreciază

  19. Pingback: Tweets that mention -Lumea lui Cristea- O Lume Nebuna sezonul 3, Concursul cu biciclistii -- Topsy.com
  20. XtremeX

    Pai, au facut sex cu politista ,dupaia a dat-o pe ea afara din politie pentru ca era o camera video si au inregistrat tot ==> Deci cei doi rebeli si politista au trait fericiti pe biciclete pana au fost calcati de un TIR.

    Apreciază

  21. labambagiu

    Alta varianta : Le-a dezumflat rotile shi i-a pus care bicicletele in carca pana acasa shi dupa aia i-a tuns la zero…. haha.

    P.S. Moamaa… la cate variante de raspuns am citit ma bucur ca niciunul dintre noi n-a ajuns politist k altfel… Sau da? 🙂

    Apreciază

  22. misshu

    SAU: le-a confiscat una bucata bicicleta…si i-a pus sa mearga impreuna doar pe una! (am dreptul la mai multe pareri:S 🙂 )

    Apreciază

  23. drasik

    Le-a pus fiola sa vada daca erau beti, si cum cred eu ca erau, le-au dat amenda pentru depasirea limitei de alcoolemie.

    Apreciază

  24. Sandu Ana

    nu cred ca le-a facut nimic…. sau poate le-a zis ca de ce nu au echipamentul corespunzator….sau poate au incercat sa o violeze cand au vazut-o sau invers:)))…. sau poate i-a bagat la racoare:-??

    Apreciază

  25. Andrei

    WELLINGTON, New Zealand – Police picked up two naked men on a late-night bike ride in a New Zealand town but let them off with a warning: Put on helmets.

    „They were wanting to experience total freedom,” said Senior Constable Cathy Duder, who stopped the pair about 10 p.m. on a recent night in the beach resort town of Whangamata. She told them: „You may experience total confinement. You should head home and get helmets.”

    The duo turned tail and headed directly back to their house, Duder told The Associated Press on Wednesday. She said she did not see them again during her shift, and it was not known if they donned helmets and resumed their ride.

    Public nudity can attract a charge of offensive behavior in New Zealand, but Duder said she cut the two men a break.

    „It was dark and there was no one else around. They were jovial young men who had not intended to cause offense,” she said.

    She described the two as „happy young men in their mid-20s … they appeared to be as sober as two judges.”

    The Dec. 7 encounter, which has only just come to light, probably signaled the start of what Duder described as summer hijinks in Whangamata, a popular surfing and holiday getaway where partying is common during Christmas and New Year season

    Apreciază

  26. Pingback: Cine testeaza prostituatele (OLN3-1) | Anunturi Online Gratis Anunturi Particulari Apartamente Garsoniere Inchirieri Vanzari
  27. Pingback: O Lume Nebuna sezonul 3, Concursul cu biciclistii | e-stire.ro TV | televiziune online | stiri video
  28. ion

    Din câte ştiu legea engleză îi poate pedepsi numai dacă stau pe loc. Dacă ei pedalau erau în mişcare. Deci nimic!

    Apreciază

  29. obositu

    Ori i-a amendat pentru ca nu aveau casca, ori:

    Ceva care implica o acuzare pentru hartuire sexuala/tentativa de viol. Ori din partea politistei, ori din partea biciclistilor.

    Apreciază

  30. emil

    i`a oprit dandule amenda ca schimbatorul de viteza a domnului era mort, i`a dat amenda pt asta, si l`a sfatuit sa il frece putin poate poate… isi revine

    Apreciază

  31. Andrei 0

    Au primit poate doar avertisment ca nu aveau castile de protectie, ma gandesc ca hartiuta cu avertismentul poti sa o arunci imediat… ca daca le dadea amenda 1. bani sigur nu aveau la ei, ca deh, din pacate nu aveau niciun buzunar :), iar 2. hartiuta cu amenda… la fel.. unde sa o puna saracii? :))

    Apreciază

  32. gigi

    le-a dat amenda biciclistilor, au schimbat nr de telefon si s-au intalnit la un gang-bang 🙂

    sa ne spui raspunsul, sa nu murim prosti 🙂

    Apreciază

  33. Adrian

    Suuuuper reactie din partea tuturor!!! Sunteti plini de imaginatie. Unii dintre voi chiar au dat raspunsul bun.

    Care dintre voi, oare?

    Apreciază

  34. Frank

    cred ca aia doi goi pe biciclete au alergat-o pe politista vre-o 3km… just for the fun of it

    sau doar i-au lasat sa plece cu o avertizare ca data viitoare sa poarte o casca… dar ar fi fost mai amuzant daca ar fi alergat-o pe politista:))

    Apreciază

  35. Bogdanel

    eu cred ca le-a dat amenda pentru ca au iesit goi pe strada fara sa isi tunda parul pubian :))) ceea ce i-a stricat privelistea politistei si cum acea amenda era mica le-a mai dat si pentru casca de protectie

    Apreciază

  36. Davio2502

    Eu cred ca cei doi biciclisti au corupto pe tanti politista si au inceput sa o dezbrace usor usor bagand incet incet mana la chei luandui masina ea ramanand in toate cele goale in mijlocul strazii fara bulendrarie si cu pasarica-n vand si-n privirile altora:D

    Apreciază

  37. Davio2502

    Ori daca nu…:-? politista minunandu-se de Comorile vazute a observat cu inyeligenta ca cei doi nu aveau casca pe cap…respectiv genunghere sau cotiere..si cred k le-a dat o amenda spunandu-le „mai baieti mai..voi nu va este macar asa putin rusine la obrajul ala gros..{uuuu si ce gros il ai tu) sa merge pe biciclete asa..?asa fara casca de protectie daca (virgula) cadeti si va raniti la cap..[chiar ar fi pacat tu il ai chiar lung;;)]

    Apreciază

  38. gyonni

    DE asta ce zici Doi tineri lipsiţi de inhibiţie au fost la un pas de a ajunge în spatele gratiilor după ce s-au plimbat cu bicicleta goi puşcă prin staţiunea turistică Whangamata, din Noua Zeelandă.

    Poliţista care i-a văzut pe cei doi a rămas uimită, iar când i-a oprit să le ceară explicaţii, tinerii au spus că vor să trăiască o „libertate totală”.

    „Nu păreau beţi deloc. Asta m-a îngrijorat”, a povestit poliţista, care până la urmă le-a dat doar o amendă pentru că nu purtau cască de protecţie.

    Apreciază

  39. Claudiu P

    cred ca politista a plecat baetii acasa sa puna ceva haine pe ai, sau sau mai degraba sa de-a ea cava haine de pe ea, sau mai degraba ea alergat sa se incalzeasca nitel baieti…. ;))

    Apreciază

  40. gogul

    parerea mea ar fi ca le-a facut complimente in legatura cu marimea „bijuteriei” si le-a cerut numarul de telefon

    Apreciază

  41. Pingback: -Lumea lui Cristea- OLN3-2, concursul cu furtul din magazin
  42. Andreea

    I-a atentionat fiindca nu purtau casca de protectie (nu i-a amendat), si apoi i-a trimis acasa. Accidentu cu pricina a avut loc in Noua Zeelanda si politista a procedat asa pe motiv ca era intuneric si nu a apucat sa ii mai vada nimeni.

    Apreciază

  43. Marius

    probabil ca politista i-a legitimat si lea dat o amenda pentru tinuta necorespunzatoare … dar dupa accea cred ca ia vizitat la domiciliu .

    Apreciază

  44. Pingback: O Lume Nebuna sezonul 3, Concursul cu biciclistii | Stiri Calarasi | Express de Calarasi | saptamanal de informatie si atitudine
  45. Costin Bucuresteanu

    Pai e simplu ce a facut politista , le-a dat amenda pentru ca nu purtau casca si genunchere nu erau echipati pentru a merge pe drumurile publice

    (si amenda pentru ca mergeau goi)

    Apreciază

  46. Costin Bucuresteanu

    Pai trebuia sa profite de ocazie sa le dea si pentru asta , oricum adriane de casca si protectie tot s-a luat

    P.s eu nu as putea sa ma urc pe o bicicleta GOL stiind ca shaua o sa imi gadile „intre-bucile”

    Nu ma pot imagina in postura asta si nu stiu daca cineva s-a gandit la asta

    Apreciază