Farmecul de neinlocuit al emisiunilor in direct

cristealizari.com liveS-a decis intr-o emisiune LIVE castigatorul concursului de la O Lume Nebuna.

La prima vedere o tragere la sorti  e o chestie banala: te poti inregistra cum bagi mana intr-un bol, tragi un bilet si asta e! Nu dureaza mai mult de 1 minut.

E foarte simplu cand vrei sa scapi de belele, cand nu vrei sa-ti bati cuie-n talpa, cand te doare-n cur si mergi pe linia de minima rezistenta.Se poate insa si altfel:

Ti aduci de acasa kitul de transmisie pe care ti l-ai construit din pasiune, entuziasmezi cativa baieti priceputi sa te ajute in timpul lor liber, pui mintea la contributie, curu la bataie si carca la munca si pui pe picioare o transmisie in direct de unde nu se mai facuse.
Si o tii trei sferturi de ora in fata unor spectatori care au dreptul (si posibilitatea) sa-ti spuna in fata, pe chat, ca”sugi bigtime”.  Insa nu o fac, ceea ce e de bine.
Iar la final lumea e multumita si mai vrea. Si mesajele zboara ca „bueeey, n-ai vazut la tragerea la sorti… ce questie…!”
Se poate deci, iar secretul nu sta in aparatura.

Am vazut murind cateva proiecte de televiziuni online. Nu le mai numesc, despre morti numai bine. Proiecte in care s-au bagat bani destui,  in infrastructura. Cand venea vorba de oameni insa…

Nu vreau sa merg mai departe acum cu zisul, o las pentru dupa sarbatori. Da-mi vine in minte vorba lu’ Nea Jean de la Intretinere satul sa tot repare masinile stricate de operatori produsi pe bada in scolile profesionale:

Da-o dreaq, dom’ inginer, degeaba avem masini nemtesti daca n-avem si nemti!

____________________________________________________________

De castigat, a castigat nr 62, Vlad Draistaru, pe care-l astept sa ma contacteze ca sa-i trimit premiul.

NOTA: foto este, evident, un fals grosolan. N-am purtat niciodata batista alba la buzunarul de la piept

 1. Tilica

  Cristeo, nu te poti abtine, nu-i asa? parca vad ca faci televiziune si din Poplaca. E boala grea, nu?
  Las ca ne mai imbatam noi impreuna si spui tu tot…!

  Apreciază

 2. radu

  Multumesc pentru CD Aditule …:) l-am primit acum 10 minute si sunt foarte incantat acum ca sunt in vacanta pot sa recuperez episoadele pierdute. Ma gandesc la voi si imi este dor … Multi pupici pentru voi si Juniorul nostru xoxo.

  Apreciază