Concert Kiss, LIVE & Streaming

Dupa “Iutu pe IutuB”, megaconcertul care a adus pe irlandezii de la U2 pe computerele amatorilor de streaming, lumea n-a mai fost la fel. Spuneam in articolul de la momentul respectiv ca…

Da, concertul U2 transmis live de Youtube pe internet a mai intors, definitiv, o pagina in istoria live streamingului. A luat-o frumusel din dreapta si a trantit-o hotarat in stanga, in gramada de “citite”.

Gata, capitol nou pentru televiziunea online!

Cine a avut timp si chef a putut urmari concertul KISS de azi dimineata si pe NETv, dar nu asta mi se pare important acum. De semnalat mi se pare ca lucrurile au luat-o la vale: trupele au inteles care este viitorul  si au acceptat irevocabilul: daca vrei sa ajungi la “the new kids” trebuie sa iesi pe net si nu oricum ci… LIVE.

E drept ca au asteptat sfarsitul turneului “KISS Alive 35” pentru a-l da la liber dar, hei, afacerile sunt afaceri! Oricum, un turneu care isi incheia ciclul normal de viata a fost transformat de niste baieti care inteleg mersul lucrurilor intr-un mega-concert de promovare a noului turneu „Sonic Boom Over Europe: From the Beginning To the Boom” programat pentru la vara.

Deja nu mai conteaza motivatiile, conteaza doar efectele: Streamingul ia viteza, indiferent de ce cred unii sau altii de langa Dambovita.
___________________
LE: iata inregistrarea concertului, doua ore de KISS

NETv

Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention -Lumea lui Cristea- Concert Kiss, LIVE & Streaming -- Topsy.com