OLN 2-14, Sperminator, handralaul de pe net

,Asa incat, iata, puteti raspunde si aici intrebarii din final.
Da, stiu, sunt un ticalos/papagal pentru ca pun problema in acesti termeni. Huliti-ma sau urati-ma dar raspundeti la intrebare.
Nu stiu de ce dar am impresia ca multi/multe, care altfel nu ar avea curajul sa-si spuna parerea, vor da raspunsuri foaaaarte interesante.

Iar pagina de Facebook este AICI

Reclame

 1. Adrian

  Hoa! Mia de vizionari in 55 de minute.
  Daca stai sa te gandesti ca episodul a fost pus la alta ora decat sune obisnuiti utilizatorii

  Note to myself: Neaparat trebuie cautat un sponsor pentru potentialul asta de publicitate targhetata precis!!!

  Apreciază

 2. Tilica

  Cristeooooo, iar m-am spart de ras. De unde PLN (adica a noastra)le gasesti, frate? Ca astia de la Click/Libertatea/etc nu dau de ele si sunt foaaaaaaaarte tari.
  Cum bai sa stai cu tonaju de trompa 6 ore pe zi juma de an? Astia-s tampiti?
  Iar fotalaul de pe net… sa vezi ce-i fac lu nevasta-mea daca o prind pe computer pe Facebook… Ce bueeeey, a mea nu-ti mai ajunge?
  =)) ;)) :)) ha-haaaaaa!

  Apreciază

 3. Akira

  Eu am votat la fel ca si ceilalti. Un ticalos fara inima, careia i-as mai adauga cateva „complimente”. Prefer sa ma rezum si sa zic doar ca este imoral ce face. Dar si fetelor alora cata minte le-o fi trebuit sa puna botul la asa ceva …
  Eu o sa las de acum incolo aici comentarii, deja ma enerveaza tampitii aia de pe 220 care-mi dau manuta jos sau cum s-o zice :))

  Apreciază

 4. Andrei

  Las’ Cristeo ca sunt alti barbati care o pun de 10 ori pe zi cu alte partenere (desigur, ele sunt dintr-un material si sunt femei gomflabile :)) ). Bv frate, cele mai bune stiri tu le scoti, felicitari si tine-o tot asa!!

  Apreciază

 5. Pingback: Express de Calarasi | saptamanal de informatie si atitudine » Blog Archive » OLN 2-14, Sperminator, handralaul de pe net
 6. Pingback: OLN 2-14, Sperminator, handralaul de pe net | e-stire.ro TV | televiziune online | stiri video
 7. Pingback: O Lume Nebuna- Cu un sfert de tona atarnat de cuculetz