OLN 2-14, Sperminator, handralaul de pe net

,Asa incat, iata, puteti raspunde si aici intrebarii din final.
Da, stiu, sunt un ticalos/papagal pentru ca pun problema in acesti termeni. Huliti-ma sau urati-ma dar raspundeti la intrebare.
Nu stiu de ce dar am impresia ca multi/multe, care altfel nu ar avea curajul sa-si spuna parerea, vor da raspunsuri foaaaarte interesante.

Iar pagina de Facebook este AICI

 1. Adrian

  Hoa! Mia de vizionari in 55 de minute.
  Daca stai sa te gandesti ca episodul a fost pus la alta ora decat sune obisnuiti utilizatorii

  Note to myself: Neaparat trebuie cautat un sponsor pentru potentialul asta de publicitate targhetata precis!!!

  Apreciază

 2. Tilica

  Cristeooooo, iar m-am spart de ras. De unde PLN (adica a noastra)le gasesti, frate? Ca astia de la Click/Libertatea/etc nu dau de ele si sunt foaaaaaaaarte tari.
  Cum bai sa stai cu tonaju de trompa 6 ore pe zi juma de an? Astia-s tampiti?
  Iar fotalaul de pe net… sa vezi ce-i fac lu nevasta-mea daca o prind pe computer pe Facebook… Ce bueeeey, a mea nu-ti mai ajunge?
  =)) ;)) :)) ha-haaaaaa!

  Apreciază

 3. Akira

  Eu am votat la fel ca si ceilalti. Un ticalos fara inima, careia i-as mai adauga cateva „complimente”. Prefer sa ma rezum si sa zic doar ca este imoral ce face. Dar si fetelor alora cata minte le-o fi trebuit sa puna botul la asa ceva …
  Eu o sa las de acum incolo aici comentarii, deja ma enerveaza tampitii aia de pe 220 care-mi dau manuta jos sau cum s-o zice :))

  Apreciază

 4. Andrei

  Las’ Cristeo ca sunt alti barbati care o pun de 10 ori pe zi cu alte partenere (desigur, ele sunt dintr-un material si sunt femei gomflabile :)) ). Bv frate, cele mai bune stiri tu le scoti, felicitari si tine-o tot asa!!

  Apreciază

 5. Pingback: Express de Calarasi | saptamanal de informatie si atitudine » Blog Archive » OLN 2-14, Sperminator, handralaul de pe net
 6. Pingback: OLN 2-14, Sperminator, handralaul de pe net | e-stire.ro TV | televiziune online | stiri video
 7. Pingback: O Lume Nebuna- Cu un sfert de tona atarnat de cuculetz