Rezultatele concursului cu subiectul fals

Dupa cum spuneam, in episodul de joi a fost introdus un subiect fals, o „duda de presa”, o chestie atat de „zemoasa” incat nimeni n-a mai stat sa o verifice sia dat-o mai departe. Era prea mishto pentru a  o rata.

Va promit aceasta poveste palpitantea si plina de invataminte pentru maine, ca sa nu divagam de la rezultatele concursului. Tot ce pot sa va spun este ca lista celor care au pus botul este plina de nume importante si va chem sa veniti si maine dupaamiaza ca sa o cititi.

Pana atunci, rezultatele:

Agentiile de presa relatau cu cateva zile in urma cum un indian dadea in judecata compania producatoare a deodorantului Axe caci folosirea acestuia nu-i adusese, asa cum arata reclama, nicio prietena- era o farsa!

Aceasta era deci raspunsul, asta era DUDA. Veti vedea maine cati au pus botul la asta. Cert e ca, lansand eu concursul cu cine o gaseste, lucrurile au luat urmatoarea turnura:

-multa vreme raspunsurile s-au dat dupa metoda ” eu cred ca…” sau „mie mi se poare ca…” sau „lumea ar fi rusinata daca ar fi asa”. Asta pana cand am cerut DOVEZI.
-Pe urma au venit raspunsuri de genul „la aia nu ai dat extrasul de presa”, ceea ce e adevarat, asa fac, dar putea fi si o dovada ca am uitat, nu neaparat ca nu aveam.
-Costi2121 ne-a explicat (si are dreptate) cat de inutil e sa pui gradatii la un prezervativ care se intinde, se dilata si (mi-au zis mie unii…) se inmoaie.

-apar primele cautari pe Google si maine va voi arata ce nume au fost foarte aproape sa castige daca ar fi citit cu atentie in cautarile lor. Totul a culminat cu…
– Vineri, 06 Noiembrie 2009, ora 10:33 cand Just4Fly da primul raspunsul corect:

Cea cu axe este farsa, pe site-ul(…). Acesta a fost confirmat „UPDATE: This has been confirmed as a hoax.”

Da, asa este, Just4Fly a descoperit primul adevarul: stirea cu procesul intentat firmei Unilever era o farsa.

Felicitari Just4Fly, astept pe mail adresa unde sa primesti tricoul!

Tuturor celorlalti le promit pentru maine, tot aici, povestea pasionanta si hazoasa a  stirii false care, lansate in gluma,  a facut ocolul pamantului pentru a fi demascata de fanii emisiunii O Lume Nebuna.

Inca o data, felicitariJust4Fly iar pe voi va astept maine sa va spun cat de aproape ati fost!

Un comentariu

  1. Pingback: -Lumea lui Cristea- Cat de aproape ati fost sa castigati