Drasius Kedys, vanatorul de monstri cu imunitate

Fiarele turbate se impusca.
Indiferent daca sunt judecatori la inalta curte sau purtători de cuvânt al parlamentului.

Drasius Kedys este un tatal unei fetite de 4 ani,  este lituanian  si are 37 de ani.

Fetita lui i-a povestit la un moment dat niste lucruri infioratoare. Pe scurt, fetita i-a povestit cum mai multi barbati au abuzat-o sexual cat timp se afla in apartamentul mamei, mama care, se pare,  a fost platita pentru aceasta.
Amanuntele, pe care un copil de patru ani nu ar avea de unde sa le cunoasca altfel, sunt cutremuratoare:

Darius Kedis a facut cercetari, a adunat dovezi, a inceput sa construiasca un caz. Fetita i-a recunoscut pe barbati, i-a indicat dintr-un teanc de fotografii. Fotografiile erau ale judecătorului Jonas Furmanavicziusa şi ale purtătorul de cuvânt al parlamentului, Andrius Usunui.
Oameni cu imunitate

Timp de un an de zile nu s-a intamplat nimic:

-Politistii au refuzat sa ia in considerare cazul copilului sau molestat. „Din lipsa de probe”.
-Situl http://www.pedofilai.com, site specializat pe care tatal si-a expus cazul, a fost inchis de politia lituaniana.

IMUNITATEA BATE DERPTATEA!

Mai priviti odata filmul sa vedeti cu cata acuratete povesteste fetita niste lucruri pe care ici macar (din fericire) nu le realizeaza prea bine. Ei bine…

Luni, 5 octombrie, dupa un an de incercari disperate de a atrage atentia asupra dramei sale,  se pare ca tatal a luat dreptatea i propriile maini:
cei doi barbati (presupusi agresori ca, deh,  nu i-a condamnat nimeni) au fost gasiti impuscati

____________________________

Drasius KedysNu zic ca e bine sau e rau, zic doar ca intr-o societate care este perceputa ca a fi corupta el a devenit un erou.
Imaginea sa a reuşit să strângă peste 20.000 de mii de fani pe reţelele de socializare Facebook şi YouTube. Fanii i-au creat tricouri şi căni cu numele său,i-au inchinat cantece în semn de susţinere şi apreciere. Mai mult, fugarul a primit şi oferte deazil în ţările vecine Lituaniei.

„Eşti un erou pentru noi. Ai făcut doar ceea ce era drept”, se arată într-un mesaj postat pe contul sau de pe site-ul social Facebook, unde are peste 20.000 de fani.

Pana la urma, totusi, Drasius Kedis ce este? Tata cu sufletul ravasit? Victima a coruptiei? Justitiar? Criminal?
In povestea asta este
Victima, Agersorul sau Eroul?


Un comentariu

  1. AxD

    Are sustinerea mea. Cand legea devine incapabila sa atinga asemenea aspecte atunci trebuie sa iei problema in propriile maini. Nu te poti lasa calcat in picioare. Bv lui!

    Apreciază

  2. Cameea

    Omul s-a simtit umilit , calcat in picioare , disperat pentru nedreptatea care i s-a facut . A facut ceea ce trebuia sa faca justitia . A facut ceea ce trebuia facut .

    Apreciază

  3. Donvio

    Sunt un tip dur.extrem de dur.nu imi amintesc sa imi fi curs o lacrima in ultimii 20 de ani.Acest caz m-a cutremurat si sensibilizat incat am plans.Am o fetita de 5 ani si am intrat in pielea lui.nu aveam un erou.acum il am.este EL.

    Apreciază

  4. Pingback: Prezidentė reikalauja pertvarkyti prokuratūros darbą ir tobulinti ikiteisminių tyrimų tvarką » Mano Lietuva – interneto tinklaraštis
  5. Alex

    Nu pot sa cred prin ce a trecut sarmanul copil… iar mama, de fapt acel monstru, si-a lasat fetita abuzata!!! Imi vine sa plang de durere si nervi pentru ce i s-a intamplat acelui ingeras.
    Tatal ei este un adevarat erou!

    Apreciază

  6. Toto

    ORICINE AR FI FACUT LA FEL. UNELE ANIMALE DE GEN SI NISTE CURVE DE FEMEI DE GEN NU VOR STI IN VIATA DECAT DE FRICA DE SCAUN ELECTRIC ,ARME SI CA VOR FI DECAPITATE. NICIODATA DE FRICA DE DUMNEZEU !

    Apreciază

  7. kuli

    Sunt tatic si as face la fel. Il sustin 100% pe Darius Kedis. Ar fi bine daca ar exista macar un Darius Kedis in fiecare tara.
    ….si cati pedofili sunt inca in libertate….

    Apreciază

  8. Mihai

    Am 39 de ani si un baiat de 6 ani. La fel ca si Donvio nu stiu daca am plans vreodata in ultimii 20 de ani, poate doar cand a fost bolnav fiul meu si a stat in spital. Dar citind despre Drasius Kedys si drama sa am plans minute in sir. Este cu adevarat un erou si as fi facut exact la fel in locul lui.

    Apreciază

  9. marius sev

    Din pacate l-au gasit mort.Si-a dus crucea pina la capat.Un barbat adevarat.Intro societate bolnava,unde nu mai exista dreptate si nici lege,era singura solutie.Respect! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l primeasca la el!

    Apreciază

  10. Adrian

    Marius, ai dreptate.
    O societate in care justitia nu functioneaza din cauza coruptiei genereaza astfel de cazuri in care, cine are cum, isi face singur dreptate.

    Apreciază

  11. shnitzel

    Un erou intr-adevar ……si multi ar spune un criminal.Un model de urmat nu prin faptul ca a omorat oameni ci prin faptul ca si-a facut singur dreptate intr-o societatea corupta tot respectul ,un om adevarat si in fond cine nu ar face asta pentru fetita lui de 4 ani !!!!! …

    Apreciază

  12. RobertD

    Cica acum, legea lituaniana vrea sa dea fetita traumatizata inapoi in mainile monstrului care a vandut-o, adica mama ei.
    Sute de lituanieni au venit in fata casei bunicilor fetitei, unde se afla aceasta, pt a protesta impotriva deciziei revoltatoare.
    Astazi, 17 Mai, in Bucuresti s-au strans oameni in fata ambasadei lituaniene pt a-si arata dezgustul fata de autoritatile Lituaniei.

    Apreciază

  13. Donvio

    Nu sunt convins ca e mort.E un tip destept si cred ca a fost ajutat sa
    scape,pentru moment .(E un scenariu fictiv in care totusi cred.la urma urmei e EROUL meu ).

    Apreciază

  14. mihaela

    Pedofilii ar trebui omorati in chinuri. Nimic nu poate sa mai repare trauma unui copil. Ceea ce a facut Drasius merita respect,acest om.nu trebuie uitat si Deimantela ar trebui sa stie ca tatal eo a fost un erou. Acum fetita ar trebui sa ramana cu familia tatalui,nu sa stea cu mama proxeneta. Ar trebui ca cei care l-au o
    morat pe Drasius sa fie descoperiti si prinsi, la fel si al 3 lea pedofil de care povestea fetita, Aidas, parca. Povestea de 3 si au murit 2 si matusa fetei. Dinte pentru dinte! Respect lui Drasius si lituanienilor care ii apara copilul.

    Apreciază