Base2.0 si metoda "pumnului in gura"

Base si-a tras canal video pe Youtube.
Adica acolo unde se pot lasa comentarii?
Base Show” cu liber la pareri?

Curaj sau inconstienta, Presedintele mai face o mutare spectaculoasa.

Iaca foto si link:

http://www.youtube.com/user/HETraianBasescu

____________________________________________________________________________________

(LE: am incercat sa las un comentariu)

Siiiigur, trebuia sa fie asa, nu se putea altfel:

Domnule Presedinte,

Am luat nota de gestul Dvs spectaculos de a patrunde online.

Vine campania electorala si 80% dintre cei nedecisi sunt tineri care nu se mai uita la TV pentru ca TV-ul trateaza telespactatorii de prosti. Nu mai citesc ziare politice pentru ca politica nu inseamna pentru ei decat apanajul celor care fura legal pentru ca sunt din gashka aia care trebuie. Nu mai citesc tabloide caci tzatze si ce culoare a avut kk lui Britnei gasesc pe net in culori mai vii. Drumul pana la ei este online.

Ceea ce nu intelegeti Dvs iar „consultantii” Dvs cu deconturi astronomice nu v-au spus (de incompetenti sau de frica sa nu piarda pozitia. Parca asa se zicea si de Ceausescu, nu?) este ca ceea ce a adus internetul revolutionar este feedback-ul, comunicarea bilaterala. Ii zice COMMENT, din engleza

Aici nu mai e ca la Tv unde numai te uiti si asculti ce zice politicianul.  Aici tu zici ceva si dintre ascultatori oricine iti poate spune cu brutalitate „Mananci cacat, bai!”. Aici s-au dus vremurile in care microfonul era doar la Domnia Voastra. Aici nu merge cu „nu am chef sa-ti public dreptul la replica” de la ziar.

Aici, daca ai sange in agregat, iesi in fata si raspunzi tuturor nebunilor, te expui criticilor. Aici impostura si lipsa de sinceritate se sanctioneaza instantaneu.

Degeaba v-ati deschis canal video daca ati inchis comentariile.

Mai rau ati facut: tocmai ne-ati aratat ce valoare avem in ochii Dvs.  Ne-ati tratat asa cum tratati pe toti alegatorii:

Cacaciosii si tigancile alea imputite sa taca! Oricum nu ma intereseaza ce parare au!

Pacat de idee!

Anunțuri

 1. Daniel

  Vezi ca poti lasa un raspuns video. Inregistrezi mesajul si gata.
  Dar ai dreptate, e aiurea sa faci canal video si dupa aia sa inchizi comentariile mai ales cand feedbackul alegatorilor e atat de important. O miscare gresita.

  Apreciază

 2. Adrian

  Asa e, Daniel, ai dreptate, daca vrei si stii poti lasa mesaj. Asta nu arata decat ca „specialistii” si „consultantii” sunt incapabili.
  Cat despre feeedback, da, e esential. Miscare gresita

  Apreciază

 3. florescu

  pumn in gura baga mogulii care dau voie numai unora sa vorbeasca pe la tv. de chestia asta de ce nu zice nimeni nimic? va dati seama ca platforma de comment-uri s-ar bloca instant cand ar da drumu’ psd-ul la postacii, nu?

  Apreciază

 4. Alexandru

  cred ca pe youtube intra mai multa lume decat pe site-ul lui base. Cred ca ar fi cel mai simplu raspuns pentru care a scos comm-urile 🙂

  Apreciază