Concursul de bancuri

Multumiri tuturor celor care au participat (si participa) la concursul de bancuri. A fost o reactie extraordinara si o participare care n-a luat prin surprindere pe toti, nu numai pe mine. Inseamna ca suntem o comunitate care… functioneaza.

Pe de alta parte insa vreau sa ma ajutati sa-i incurajez pe cei care participa PRIN COMENTARII VIDEO la acest concurs. Participati la concurs sub forma VIDEO.

SPUNETI BANCURI IN FATA CAMEREI SI UPLOADATI-LE CA „RASPUNSURI VIDEO”

Da, stiu din proprie experienta ca este nevoie de mult curaj ca sa apari in fata lumii aratandu-ti chipul real.

Da, asta este un concurs pentru cei curajosi. Nu oricine are „sange in agregat” ca sa faca asta. Acum se vede cine are si cine nu.
Scuzele cu „n-am camera” nu merg, in conditiile in care macar un telefon cu camera video se poate imprumuta pentru 10 minute

Uite, incep eu, ca sa va dau curaj:

Reclame

 1. cornaci

  bula era pe cal dintr-o data bula cade
  de ce ?
  sa terminat calu

  2 vaci crosetau apa minerala intro pestera la un momentdat una dintre ele intreaba apropo de lapte cat e ceasa cealalta miercuri

  Apreciază

 2. iliutza

  cik un roman un englez si un american au mers in vizita la avionul de aur in china…intra englezul primu in hangarul in care era avionul…iese dupa 5 minute pun astia detectorul pe el si vede ca a furat un surub il pune la zid…americanul fura si el o bujie si il pune si pe el la zid…romanul intra si sta acolo km vreo 3 ore dupa care iese pun astia aparatele p el nimik…se uita in camera si ii vede pe ceilalti doi la zid si intreaba dar cu cei doi ce sa intamplat la care ala ii spune unu a furat un surub si unul o bujie la care romanul: bagamiaj pu** de asta nu imi pornea mie avionul

  Apreciază

 3. iliutza

  cik un roman un chinez si un american raman pe o insula fara apa si fara mancare…in prima zi ce se gandesc ei…ia chinezul un cutit si isi taie pulpa ceilalti doi exclamand oooo mancam friptura….a doua zi americanul face acelasi lucru…a treia zi romanul scoate p*** si incepe sa o zbata…ceilalti doi exclamand oooo mancam hotdog…dar romanul: mancati pe dreaq beti laptic si la culcare cai tarziu

  Apreciază

 4. iliutza

  ion si maria…cik ion vine acasa obosit iar maria avea chef de… hartza hartza… ion: marie nu am chef de s** cas obosit maria: hai mah ioane ca o sa fie bine ion: marie cand o sa ma vezi cu doua galetzi de apa in mana atunci facem s** maria: bine…..A doua zii ion cu doua galetzi de apa in mana…maria se pregateste…se mai uita odata pe geam si il mai vede cu alte doua galetzi…maria se pune in pat ji incepe sa se excit…cand la un moment dat intra ion in casa nervos si ii spune : Marie casa arde si tie iti vine a f**e )

  Apreciază

 5. iliutza

  2 blonde se plimbă pe stradă. – Vezi barul ăsta? E deschis 24 de ore pe zi! – Ce proastă eşti! E deschis mai mult…

  Apreciază

 6. Robert (BeEP)

  ….Nu stiu cat de banc e sau nu da hai sa o zic ,, De ce a trecut gaina strada ? ….. Era agent secret si trebuia sa treaca de partea cealalta ” ….sau ,, o stiti pe aia cu vaporu? nici eo da imi place culoare ” ,, Vecinu meu avea 2 cai : 1 maro si celalalt mai incolo” ,, Era o baba si prinsese un pestisor de aur pestele ii spune : – Babo lasama in apa k iti indeplinesc 3 dorinte …. Baba il lasa in apa ….. Pestele: – Hai babo dorintele mai repede k sunt grabit… Baba: Vreau sa fiu si eo cumm eram in tineretile mele ….pac se transforma in mis plaja …. Pestele : a doua dorinta! … Baba: – vreu ca in loc de cocioaba care o am sa am o vila mare ! … I spatele ei in loc de cocioaba apare ditai vila cu 4 etaje 2 mansarde 5 masini ….. Pestele: hai ultima dorinta babo ca am treaba !… Baba: Vreau ca , cainele meu sa fie un voinic k sa am cu cine sa imi fac de cap ! … pac langa baba in loc de caine apare Brad Pitt ….. o fugareste Brad pe ea ….pe strada….prin curtea vilei…. prin cammere…. si ajunge in pat Brad Pitt peste baba si ii zice …. Fmm de baba dak nu’ai fi castrat acum 1 luna ! ”

  Apreciază

 7. Bran

  Sfarsitul lumii, toti barbatii in fata lui D-zeu, ^^ia sa vedem…, toti care ati fost condusi de femei sa treaca in partea dreapta^^ toti trec in partea dreapta, doar unul ramane pe loc. ^^Vai dar cum ai rusit domne? -Nu stiu doamne pe mine m-a pus nevasta-mea sa stau aici. :D;))

  Apreciază

 8. Bran

  3 femei ajung in iad. VIne dracu :
  – Fiecare dintre voi va duceti si luati cate un fruct , si care al baga pe cel mai mare in c=r ai dau viata inapoi.
  Vine prima femeie cu o portocala o baga acolo
  -NU e bine urmatoarea
  Vine a2a cu o lubenita o baga acolo
  -Nu e bine urmatoarea
  Vine a3a cu o nuca… pune nuca pe masa….uite nuca NU MAI E MASA :))

  Apreciază