ROBOSCAN – pariem ca nu se aplica?

Acum zece zile Mediafax anunta ca

„Firma MB Telecom SRL, firma cu capital integral românesc, a câştigat marele premiu cu cu invenţia Roboscan, la cel mai mare salon internaţional în domeniu care se desfăşoară în perioada 1-5 aprilie 2009, la Geneva. Invenţia românească Roboscan 1 M, cel mai avansat sistem de radiografiere cu raze gamma a camioanelor, a fost votată cu unanimitate.”

Adica o inventie romaneasca, a unei firme integral romanesti, era onorata drept INVENTIA ANULUI 2009 IN LUME, la cel mai prestigios salon international.

[„Bravooooo!!!” , au zis uniii!!!]

Cu ea se pot scana toate tirurile si containerele care trec prin vama

[„Ce faceeeeee? Da’ ce-ati innebunit? Sa nu mai putem trece prin vama una si alta? Pai noi bani pentru partid de unde maidam frate?]”

Acuma, desi e romaneasca, desi e cea mai tare din lume, pariem ca, ori nu se aplica de loc, ori o vinde in strainatate, dar in vamile romanesti n-o s-o vedem?

Reclame

Un comentariu

 1. WhiteWolf

  E corect rationamentul tau. Dar putin incomplet.
  Asteptam o vreme. Unii-altii posibil sa o cumpere. Sa puna chiar si un copyright serios pe ea. Apoi, intr-o buna zi, un nene din aia desteptii, isi va trage o licenta de unic importator si reprezentant zonal, va face un contract „cu statu” – stii tu, din ala, purtator de comisioane neimpozabile- si abia apoi va incepe sa se aplice
  Nu ?
  🙂

  Apreciază