Goanga de ziua barbatului

Ieri am spus o intamplare pentru femei.

Ca sa nu-mi sara confratii in cap, azi, de ziua Barbatului, o povestire pentru baieti.
Sau mai bine, pentru barrrrbati adevarati!:

______________________________________

Că adică, pana lui, i-o fi ajuns şi lui să tot fie bătut la cap. Că tot auzea: „Pune-le la loc, aruncă-le la gunoi, fă ordine în urma ta dezordonatule, vezi că iar ai lăsat alea nestrânse, da tu nu mai duci gunoiul trântore, casa asta parca-i o cocină, fă curat porcule….” Femeile au o listă inepuizabilă pentru asta.Asta e căsuţa liniştită

Aşa că a divortat si s-a mutat, singur, într-un cartier liniştit- Bărrrbat adevărat!

Contrar opiniei LOR că fără ele se alege praful (nu ştiu de unde le intră asta în cap, dar sunt „precise” chiar în faţa tuturor evidenţelor), a locuit acolo opt ani, fără probleme, fiind un chiriaş model. Plătea facturile la timp, nu crea probleme. Era doar un om mai retras, în afara slujbei nu ieşea decât până la butica din colţ, dacă aşa se numeşte în Utah, Statele Unite, lua ceva de mâncat şi nişte cutii de bere. Nu făcea paranghilii, nu aducea paraşute. Aşa au trecut 8 ani.

Parcă văd, toată lumea bosumflată: fetele ca de ce am zis despre ele una-alta, băieţii că „ce model de papagal răspopit le arăt…”

Staţi aşa, să vedeţi !

Imi imaginez că, după ce a terminat de mutat singur in noua locuinta, s-a aşezat şi el în fotoliu, a deschis o bere şi s-a destins.( Ce liiiinişte… Paaana meaaa!) După ce a terminat berea a avut un gest să se ridice s-o aruce la gunoi… şi s-a oprit. (He-he! Ia stai…! Ca nu ma mai bate miminea la cap!!!) A aruncat-o pe jos (Ce senzaţie neobişnuită… şi nu ţipă nimeni ca s-o ia de jos si sa…) şi a mai deschis o bere.
Pe urmă încă una… La culcare, s-a uitat la cutiile de pe jos şi a hotârât:”Ci puu… ci piii… ci… pppana mea, le strâng mâine!

A doua zi si-a luat iar ceva de păpică, cele 24 de cutii de bere zilnice, s-a aşezat în fotoliu şi…

Grămăjoara creştea văzănd cu ochii. Pe urmă s-a gândit că s-au strîns deja prea multe, o să le strângă el, dar în weekend. Încet-încet podelele s-au acoperit, grămăjoarele au crescut…

Nu deranja pe nimeni. El era deranjat, de stratul de cutii de bere care urca permanent. (lasă, le strâng mâine). În fiecare zi bea cîte un bax de 24 de cutii. Asta fost porţia lui. Timp de opt ani.

După opt ani, nemaiavând unde să arunce prin casă cutiile de bere folosite a simtit ca trebuie sa faca ceva… asa ca a luat măsuri drastice:

S-a mutat!

Ceea ce vedeti in poze au gasit in urma lui cei care au preluat apartamentul

______________________

Ei, ce ziceţi băieţi? Mai sunteţi supăraţi pe mine? Iaca „Bărrrbat Adevărat”!
Timp de opt ani n-a dus gunoiul!
(Un model pentru generaţii întregi)

Gândiţi-vă la asta când auziţi „da-mai-du-şi-tu-gunoiul-că-oricum-nu faci-nimic-în-casa-asta-că-m-am-săturat-fir-ar-a-naibii-de-viaţă-cu-cine…”

(Iaca ce a rămas în urma lui. Articolul din presă şi pozele mari AICI)