VIDEO – O Lume Nebuna, ep1

Primul episod din epopeea video online „O Lume Nebunaa fost lansat.

Anuntat cu surle si trambite, ca o provocare pentru producatorii romani de video pentru online, „O Lume Nebuna” este o noua incercare a lui Cristea de a starni (de data asta prin forta exemplului) creatia bizonului autohton cantonat, deocamdata, in zona lui „LOOOOL” si „MIJTO FILMULETZU!”.

Vizionare placuta in fiecare joi dupaamiaza.

Later Edit: in doar 7 ore, primul episod a avut 1100 de vizionari pe 220.ro si 100 pe site. Nu-i rau!

Reclame

 1. Blegoo

  Tehnic vorbind, jos palaria!
  Formula nu e rea deloc. Cumva… mi se pare ca lungesti prea mult segmentele – explici prea cu de-amanuntu’ fiecare detaliu. Aproape ca e ca un tutorial.
  Mi-ar place sa vad ceva gen „Top 10” fie ele „cele mai zapacite chestii din ro in saptamana asta”, ori ceva similar. Cu un ritm mai alert, fara prea multe explicatii… situatiile vorbesc de la sine.
  Nu cred ca o sa fie la fel de greu in continuare…(cum te vaicaresti tu pe twitter) – formula e facuta, genericul e misto, doar mai framanti stilul de continut.
  Daca ar fi sa dau nota, as da un 7 cu tendinta spre 8. Spre deosebire de alte bulibasheli mioritice-internetiste, tu chiar dezvolti ceva original.
  Si in 4 minute, cred ca poti sa indesi si un interviu de 20 de secunde. Cu oricine: chiar si cu tine insuti. 🙂

  Apreciază

 2. Tilica

  Ptiu, Cristeo, te-ai zarghit!
  D-aia nu ai mai iesit la bere?
  Domnul Blegoo e chiar cel cu doamna cu… argumente de PR?
  Apropo de chestia cu capra, tu mai stii ceva de colega noastra Miorita?

  Apreciază

 3. OLiX

  Bravo! Serios! Frumos, haios, bine lucrat/montat tehnic! Glumele sunt ok, materialele la fel! Astept ep3 si tine cont si de ce a zis Belgoo ca zice bine.

  Apreciază