M-au dat in Evenimentul Zilei cu (video) protestul din Lacul Tei

citare Evenimentul ZileiScriam eu AICI si AICI despre protestul locuitorilor din Lacul Tei fata de imposibilitatea de a-si mai parca masinile pe strada, despre cum s-au desfasurat protestele etc.
Am facut si un film pe care l-am difuzat.

Iata ca luni Evenimentul Zilei preia tema „Porcariei cu parcarile” si, sub un titlu care parafrazeaza concluzia filmuletului, citeaza cateva vorbe de-ale mele si, mai ales, publica filmuletul meu. Sa dea Domnul sa se miste ceva!

Doua consideratii:

1-faptul ca din strada problema ajunge in media clasica prin intermediul blogurilor valideaza (din nou) blogurile.
2-desi filmul era accesibil oricui de pe net, EVZ m-a cautat sa-mi ceara acordul sa il publice.
O fi vreun semn?

Un comentariu

  1. Tilica

    Cristeo, te-ai ajuns pana la genunchiul broastei, frate!
    O sa moara subiectul asta la fel ca altele 10.000 de care ai uitat si tu.
    Eheeee, daca faceati un protest pe saptamana pana va lua cineva in seama…..

    Apreciază

  2. Anonymus

    Trebuia sa blocam traficul in fiecare zi si sa dam cu sticle si sa ne batem cu jandarmii ca sa ne bage in seama porcii de la primarie. Actiune nu vorbe. Hotii astia ne vor fura pana le astupam botul. Jos cu ei!!!!

    Apreciază

  3. Fata Morgana

    Draga Adrian, te credeam mai destept. Nu veti rezolva niciodata o problema, in folosul vostru, al proprietarilor de masini, impietand, deranjand, prin proteste de strada, prost facute – pe treceri de pietoni – asupra celor ce nu au masini. Lucrurile se rezolva civilizat, discutand, la Primaria de sector, cu cel ce se ocupa de problema parcarilor, mai bine zis, a crearii locurilor de parcare… Cat despre datul cu sticle si bataia cu jandarmii, nu te sfatuiesc. Nu te-ai fi ales – tu si altii – decat cu o batuta buna, un cap spart, eventual niste lovituri dureroase bine tintite si care sa-ti creeze adevarate probleme de sanatate ulterior si, o „sedere la mititica”… Ce parere ai ?

    Apreciază

  4. Blegoo

    Adriene.. nu-l baga in seama pe Tilica – se vede pana si din cotetzu’ meu ca moare de invidie.
    Deci, felicitari. La mai mare si alea.
    Si pune link pe baneru’ nevestii, daca tot ai pus poza.

    Apreciază

  5. alinutze

    @ Blegoo – mai bine ca nu mi-a pus link, ca n-am mai scris de ceva vreme….cineva din familie trebuie sa si munceasca, nu? 😀
    @Fata Morgana – protestul in strada e un drept democratic. Tocmai asta e ideea- sa deranjeze. Ce nu deranjeaza, trece neobservat. Iar discutia cu persoana care se ocupa de crearea parcarilor (desi ma indoiesc ca exista asa ceva – nimeni n-ar vrea sa ocupe un post cu asa o fisa), s-ar solda cu: da, o sa vedem, o sa studiem….cativa ani, timp in care masinile vor continua sa fie ridicate, iar banii pentru recuperarea lor ( o gramada, cam cat un sfert din salariul de pe cartea de munca a unui medic) intra in buzunarul firmelor care ridica masinile (Supercom, Rosal, etc), nicidecum in cel al primariilor, cum poate, ar fi normal, ca sa ajunga intr-un fond destinat parcarilor.
    E o iluzie ca ar fi o actiune destinata bunului mers al orasului si unei circulatii mai lejere. E tot o modalitate ca unele firme sa se umple de bani.
    Asa incat, hai sa ne uitam un pic si dincolo de varful propriului nas si sa intelegem si punctul de vedere al posesorilor de masini.

    Apreciază

  6. Pingback: Cristealizari -Lumea lui Cristea- » Blog Archive » NETv LIVE: Protestul din Teiul Doamnei premiat de Centrul de Resurse pentru participare publica
  7. Pingback: Cristealizari -Lumea lui Cristea- » Blog Archive » Yesss!!! Militienii pot fi invinsi!!!