Sex salbatic in padure (VIDEO)

Discutie intre pasionati despre cum te poate trage inapoi un actor care nu stie ce sa faca in  fata camerei. Despre ce e mai important, actorul, regizorul sau editorul de montaj. Fiecare isi trage spuza pe turta lui.
Tase, absolvent de teatru, intre doua injuraturi si trei mentionari de „organe” face apologia vedetei fara de care nu se poate face nici un film care sa exprime ceva. El de frumusel e frumusel dar, dupa ce a aparut intr-un videoclip, se crede VIP si indispensabil in procesul de creatie artistica.
Eu, care de-a lungul vietii am fost nevoit sa lucrez cu o sumedenie de „vedete” (dintre care despre majoritatea, dupa ce mi-au scos peri albi cu fitzele lor, n-a mai auzit nimeni nimic) il temperez in megalomania lui.
Tilica, inginer de formatie dar pasionat de videografie, „ii baga carne in frigider” lui Tase in acelasi ritm vioi si se lauda (suntem dupa o sticla de Teacher’s) ca poate face o scena de atmosfera si folosind maidanezii din fata blocului.

Ca sa-i arat lui Tase ca merge si fara „vedete” (el sa considera „vedeta” si cand nu apare in „cele unu videoclipuri” in care a apucat sa joace), chiar am vrut sa fac un montaj cu cainii din fata blocului.

Intre timp insa, pe trezie, am gasit aceasta scena de sex salbatic in padure.  Si ce vedete…!
(Atentie, NSFW, dati sonorul mic!)

Reclame

 1. Tilica

  Cristeo, ai inebunit?
  Pai daca Tase invata sa citeasca si se pune cu degetul si buchiseste ce ai scris tu aici, nu crezi ca ne alearga pe amandoi toata Calea Victoriei?
  Ca o fi el frumusel, dar e si de 1.90/90Kg.
  Si nu era „scena de atmosfera” ci „scena de secspir” cu doi cani din curte.

  Apreciază

 2. alinutze

  Sincer, nu credeam ca o sa ajung sa ma uit rusinata la o scorbura si o creanga, dar omul cat traieste, invata.
  Asteptam cu sufletul la gura sa vad si niscaiva rasina la final…cand colo a aparut mesajul cu greenpeace. Deci a fost cu final neasteptat! 😀

  Buna ideea cu maidanezii. Acord sprijin logistic, daca trebuie! 😀

  Apreciază