In Decembrie explodeaza IAR mamaliga. Protest in Lacul Tei (VIDEO)

protestAm tot scris (si nu sunt singurul) ca vreau sa reactionam la nesimtirea alesilor poporului care s-au aruncat deja asupra recuperarii banilor investiti in campania electorala. Da, i-au costat mult alegerile si, acum, cand au ajuns la cascaval, hai sa-si scoata din cheltuieli.
Cautam eu idei de actiune, dar cam sceptic ca se va gasi ceva care sa incinga „mamaliga ” romaneasca..

Ei bine, aseara, s-a facut un prim pas in actiunea civica a cetatenilor in apararea propriilor drepturi.

V-am vorbit AICI despre schema cu interzicerea parcarii pe cat mai multe zone dupa care, ridicarea masinilor  surprinse la bordura. Eu si Alina mea avem impreuna trei ridicari de masina si 9 puncte luate. De ce? Pentru ca nu exista locuri de parcare. E un blat pe care il plateste omul de rand de care nu-i pasa nimanui.

Si totusi, aseara, la chemarea unor oameni cu initiativa pe care as vrea sa-i cunosc, s-a organizat un protest:

Oamenii au blocat traficul pe Bulevardul Lacul Tei, LEGAL, prin traversarea in flux continuu la trecerea de pietoni de la Angst.

Repet, LEGAL!!!

Aveti in continuare imagini de la protest obtinute prin amabilitatea Messei

Iata o modalitate de a atrage atentia care nu calca nicio lege.

Este tipul de protest perfect.
Este tipul de protest fata de care m-as ralia.
Este tipul de protest care ne-ar putea trasforma din „vaci de muls” pentru politicieni verosi in ceteteni care cer ca parerea lor sa fie luata in consideratie.

V-ati saturat sa mai fiti jecmaniti de foamea de bani a „alesilor neamului”?

Organizati-va!

Un comentariu

  1. Tilica

    Cristeoooo ai inebunit. nesanatos cum te stiu parca vad ca pornesti o mscare, te pui in fruntea ei si ii dai in gat pe cioflingari.
    Cand o punem de un protest si la mine la inceputul Pantelimonului? Ca in fiecare dimineata vin astia, aleg cateva masini, le suie pe platforme si pleaca.

    Apreciază

  2. Anonymus

    Bravo asa le trebuie daca faceti ceva vin si eu. Ca lu mama iau luat masina si a dat banii de cadouri ca sa ia masina inapoi. Sa nu-i lasam sa ne badjocoreasca!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  3. Tase

    si betia naste proaste ca tine! Citeste fa cea patit mama lui anonimul. Tu o sa primesti cadouri dar el nu proasta dracului

    Apreciază

  4. Tizul

    Dand de-o parte bijnitul pe banii pulimii-votatoare, introdus de primarele Ontanu, mult mai penala mi se pare atitudinea presei/tembeliziunilor care, fiind anuntate despre protest, au stat in „silentio stampa”, ca de, banu-i ochiu’ dreacului si presa noastra-i libera…de datorii deontologice! :-))

    Apreciază

  5. Pingback: Cristealizari » Blog Archive » Protestul din Lacul Tei continua! (VIDEO)
  6. Pingback: Cristealizari -Lumea lui Cristea- » Blog Archive » M-au dat in Evenimentul Zilei cu (video) protestul din Lacul Tei
  7. Pingback: Sabina » Blog Archive » Masina costa, parcatul doare, cainii te mananca
  8. Pingback: Cristealizari -Lumea lui Cristea- » Blog Archive » NETv LIVE: Protestul din Teiul Doamnei premiat de Centrul de Resurse pentru participare publica
  9. Pingback: Cristealizari -Lumea lui Cristea- » Blog Archive » VIDEO EXCLUSIV - Initiatorii protestului din Lacul Tei povestesc