Tupeul, nesimtirea, 50 de ani de comunism si 20 de ani de "democratie"

Inchipuiti-va ca sunteti o persoana care face un accident usor.
Vine politia, persoana e bauta, miroase, se impleticeste. Spune ca nu are actele. Apare o echipa de televiziune care filmeaza tot. Persoanei i se pune in fata alcooltestul…

Ei? Ia ziceti, ce simtiti? Fior pe sira spinarii?  Aveti viziunea unui dosar penal?
Ce ganditi? Ceva de genul „Am belit-o frate! Sunt in cacat pana-n freza!”?

Priviti filmul, a existat o persoana care a trecut prin asta:

Stiti care e urmarea? La doi ani de la incidentul in care i-au gasit alcoolemie de 1 la mie, doamna in cauza, care e procuror, a primit din partea colegilor procurori NUP (neinceperea urmaririi penale) si i-a dat in judecata pe politisti pentru ca „au brutalizat-o”.

Singurul proces care se judeca acum e cel in care ea, i-a acuzat pe ei.

Concluzia mea:

Dupa 50 de ani de comunism, 20 de ani de „democratie”, intr-o societate care face apologia tupeului si nesimtirii, CANCERUL E GENERALIZAT!!!

LE: Iar avocata… s-au intalnit sacul cu peticul

avocata jartelei, tupeu maxim, vezi „judecatoarea betiva”
Vezi mai multe video din Incredibil »

Anunțuri

 1. WhiteWolf

  Cand judecatorii judeca (repetitie intentionata) plangerea unui judecator coleg e ca si cum medicii dau verdicte in caz de malpraxis al colegilor. n-ai nici o sansa, in mod clar.
  M-a deranjat si ma deranjeaza mult faptul ca se trece cu vederea peste faptul ca respectiva persoana era dovedita ca si bauta insa daca nu era alcool ? Asta inca nu s-a specificat.
  Pe de alta parte, accidentul e accident. In clar si dovedit
  Mai departe, Adrian, la cate accidente vad il Gl, la sute de metri distanta de sediul Realitatea Gl-Br fara sa vina o televiziune, e clar ca cei din filmul tau au venit la pont. Asmutiti pe ceva „gras”.
  Ai dreptatea ta insa , personal, consider ca ceva pute rau in povestea asta cata vreme vorbim de politia si judecatorii din orasul ala renumit pentru inmormantari de interlopi.
  Gresesc ?

  Apreciază

 2. Domn Romania

  America Rusia tarile occidentale arabii impreuna si pe mina au facut regizatele atacuri teroristice asupra turnurilor gemene din America ca si regizatele atacuri teroristice sa para reale din tarile occidentale ca si regizata revolutie romana falsa sa para reala care nu a fost nici macar lovitura de stat ,bisericile si religiile implicate in genocide asupra popoarelor,pentru razboaie si mizerii .Americanii teroristi legali sefi conduc din umbra America ,romanii teroristi legali sefi conduc din umbra Romania cu tarile .Criminalilor de copii.

  Apreciază