Cristea a avut dreptate (cu patru zile inaintea tuturor)

Acu patru zile va spuneam pe blog ca sunt probleme la pasajul de la Pitesti, va mai amintiti?

Va spuneam de cata campanie electorala este inclusa acolo, cum s-a amanat darea in functiune cu o saptamana doar pentru ca „bastanii” nu isi gaseau timp sa vie si sa taie panglica. Nu se puteau rata uralele votantilor in fata camerelor de televiziune si uralele clientelei politice la cheful de final. Aceeasi clientela care, chiar daca va cotiza 80% din profit la partid si lider, tot va mai ramane cu 20% dintr-un profit nesimtit de mare.
Ca deh, a platit statul, adica nimeni, adica noi!

Pe scurt, dupa ce au lasat inca o saptamana sa se faca cozi de Kilometri pe sosea desi lucrarea era gata… i-au dat drumul in sunet de fanfare.

Rezultatul? Un cacat improscat in ochii soferilor.

In primele zece ore de la „taierea motului”, patru autoturisme au fost avariate in acest pasaj din cauza… canalele ale caror capace s-au rupt!!!

Bai tataaaaa, furati si voi mai cu cap, macar de unde nu de vede!!!!

REALITATEA.NET – Search Corporation ar putea fi sancţionat în limita a 720.000 de euro pentru pasajul Bascov

Reclame

Un comentariu

  1. WhiteWolf

    Cata vreme orasul sau judetul vor continua sa plateasca doar ca sa isi traga niste unii comisioane sau sa nu respecte retetare si respectiv norme tehnice tot asa va fi.
    Solutia ar fi … doua: ori banii la final si daca nu e stas nu o cumparam (lucrarea) ori , fa-o si administreaz-o tot tu , constructore. Si iti scoti banii din administrare
    Atunci nu cred ca s-ar mai risca sa o rasoleasca; ar face maintenance pe banii lor nu pe baza de acte aditionale sau buget adaugat

    Apreciază