Ne-am dat la Duplex

Cu hopuri, legaturi pierdute pe video sau dublate cu ecou pe audio, cu 5 minute in care am vorbit singur „ca televizorul”… uite ca ne-am dat pe Duplex. (Adica legatura bilaterala, se vad si se aud amandoi se-odata)
NETv a avut azi prima transmisie experimentala cu legatura Duplex, cu comutari, cu generic, cu baga-fereastra-scoate-fereastra, cu teste, cu foarte multe teste.

Si uite-asa la NETv am discutat vreme de mai bine de 30 de minute cu Blogatu despre Webstock 2008, despre vremea la Craiova, despre gastile care te lasa in pace daca nu le calci pe bombeuri, despre video online si despre ce emisiuni am putea face.
Ce-a iesit, au vazut doar cei care-au urmarit emisiunea in direct…

Ce am vazut eu? Comutarile se pot face chiar de catre host (ce teama mi-a fost ca n-o sa iasa…!)
Se pot pune generice, se pot emite reportaje. Se pot face legaturi multiple. Tehnic, pot intra in direct si alti bloggeri, oricine are o camera web functionala si o pereche de casti cu microfon. Emisiunea poate porni.
Sa-i dam un nume. „Duplex” e bine? Sau aveti alte pareri?
Important: ce teme v-ar interesa? Ati participa (interactiv, nu doar ca privitor) la o astfel de emisiune?

In orice caz, vineri ii dam drumul: dupa o transmisie de proba, sa incercam o emisiune de proba!

Hai pa, ca am de lucru la cablaraie!

Reclame

 1. WhiteWolf

  Succesuri !
  Adica, chiar o emisiune despre succesuri; m-am saturat de injuraturile si mistourile de prin blogosfera. Chiar mi-ar place ceva tonic despre unii cu ale lor succesuri personale. Indiferent de domeniu
  Dar cu ceva peste lol, marsh, ia pola, tzarane.

  Apreciază

 2. mark

  as dori o emisiune pe tema crizei financiare mondiale. Dar facuta pe limba noastra, ca nu inteleg prea multe si asta ma sperie

  Apreciază