Hartia care a inventat internetul

Asa e, stimati Conservatori, CERN e plin de savanti nebuni care se indoapa degeaba cu fonduri rupte de la gura flamanzilor; care nu produc nimic pentru omenire, nimic bun, in orice caz.

Pai da, ia sa vedem:

-E adevarat bai, CERN-istilor, ca in 1989, numitii Tim Berners-Lee si Robert Cailliauwhile de la voi, de la CERN au inventat sistemul hypertext iar in 1990 au propus termenul de „World Wide Web„?

-E adevarat, bai, ca acelasi individ de la voi, Tim Berners-Lee, a scris primul web browser cazand din nou in abatere? Ba a perseverat in greseala inventand limbajul HTML si protocolul HTTP?
Ca voi, acolo, la CERN, daca tot frecati menta cand nu distrugeti lumea, de ce sa nu inventati lucruri inutile si cu nume complicate?

-E adevarat, bai, ca acolo s-a inventat internetul, pe banii poporului infometat? Ca d-aia ne stau copii cu ochii beliti in ecran in loc sa citeasca la istorie contributia esentiala a tov DV la disparitia conturilor lui NC?

-Baaaaai, sa nu mintiti ca noi stim tot. Avem si documente. Ia vedeti aici, in original, propunerea facuta de tovarasu’ Tim forurilor superioare in martie 1989, cu antet CERN si cu semnatura proprie a individului cu tot!!!
Exact, exact, hartia care a inventat internetul!(<–ia uite-o!!!)
Ca d-aia zic ca ’89 a fost un an nefast!

Baaaai, nu mai veniti voi cu goange d-astea ca ce credeti voi, ca daca nu se intelege ce vorbiti acuma trebuie sa va si credem ca e folositor?

Hai noroc bun tovarasi, ca ma duc sa fac un „solitar”!

Anunțuri