Tenerifeanul si paradisul negru

La inceputuri a fost doar un infern fierbinte. Asta din cauza Domnului Vulcan care, stricat la stomac, s-a apucat sa vomite lava fierbinte care s-a tot ridicat pana a iesit de pe fundul apei si s-a tot urcat pana a ajuns la cateva mii de metri. Speranta locuitorilor (la care subscriem si noi) este ca nu cumva Domnul Vulcan sa se strice la stomac prea curand.

Principala consecinta a faptului ca peste tot este aceeasi roca vulcanica, sfaramicioasa si, mai ales, neagra este ca Tenerifele este un paradis… negru.
Stiti digurile din fata plajelor de la noi, facute din stabilopozi albi de beton ? Ei, asa si aici, sunt din bucati mari din stanca… neagra.
Stiti nisipul de la Mamaia, fin, placut la simtit sub talpile picioarelor si auriu? Ei, asa e si aici, fin, placut la simtit sub picioare si… negru.
Stiti cum e sa intri pe sub apa pe la noi si sa vezi fundul apei valurit si albicios? Ei, asa si aici, numa ca daca deschizi ochii pe sub apa, vezi fundul apei… negru.

In rest, e un paradis, plin de palmieri, cerveza, cocktailuri si plaja topless (aici nu mai dau amanunte, ca ma bate Tenerifeanca).

Hai ca mai vorbim si maine.

Reclame

Un comentariu

 1. WhiteWolf

  Tenerifeanule, asculta incoace la ce-ti zice omu’
  Daca nu-i invetzi cum se crapa sãmãntza „pe nãsipu’ de la mare” si cum se baga mare maneaua cand gàlgài bericioaica, pe bune, degeaba tot drumu’ pana acolo. Cum se stie, romanu’i os de consumator; musai sa le lasi o amintire de nesters
  Dincolo de toate astea, gand senin si trai bun, zambitor tie si dragii inimii tale.

  p.s; Sa filmezi palmieru’ la rasarit. DA ? 😛

  Apreciază