Euro… erectia

Indeobste se asociaza iesirea baieteilor din copilarie si trecerea catre maturitate cam cu perioada primei erectii sau a primei polutii nocturne. Ei bine, cam aici ajunsese echipa Romaniei. Asta ca prima premisa.

„Be-mic” este ca, la fiecare doi ani, fotbalul european isi reface ierarhiile pe baza cate unui turneu in care se aduna toata crema (si… ma iertai, spuma).
Intr-o explozie de testosteron de care nu intotdeauna au parte si tovarasele noastre, microbistii vor sa vada care scula e mai mare, care scula e mi tare si a caruia s-a mai blegit intre timp. Caci doi ani intre verificari (asta la echipele care se califica constant, la celelalte pot trece decenii) inseamna mult in viata unei echipe.

Si uite-asa, lotul Romaniei, dupa (multi) ani, se vede ajuns in „camera de masurat”, dar, ghinion, nimereste impreuna cu baietii care aveau ultimele diplome de „cea mai lunga”, „cea mai groasa” si „cea mai vioaie” dintre sculele ultimilor ani
Ce intimidant!

Ciutanii nostrii (Iarta-ma Ciutacule!) cam simteau ei hormonii tropaind prin sange, dar dom’ educator nu-i baga in seama si astepta totul de la unul dintre ei care mai fusese pe la „bambine”. Degeaba aveau ei scarpinici pe la outze, daca nu le facea nimeni educatie sexuala.

Baietii ar fi putut ei cate ceva, dar daca esti la inceput si nu-ti spune nimeni, te mai emotionezi, te mai grabesti, te mai uiti la ea cum se desumfla cand ti-e lume mai draga.

Caci asta s-a intamplat: in loc sa-si invete baieti „cum e treaba cu gaura”, domnu diriginte Piturca s-a gandit doar cum sa nu se faca de rusine.
N-a contat ca noua ni se sculase mai ceva decat „Cocoselului” galic care pleaca acasa batut mar; n-a contat ca puteam sa-i „babardim” pe domnii cu „macaroana”; n-a contat ca reprezentantii „amorului din vitrina” din Amsterdam au trimis „putzoii” la masurarea cu noi.
Noooh!

Singurul lucru care l-a interesat pe Nenea Pitzy a fost sa nu atacam ca desfacem picioarele si atunci e posibil sa ne intoarcem acasa cu rozeta inrosita.
Chiar daca ai nostri ar fi avut vreo euro… erectie, Dom’ Pedagog avea o grija: s-o tinem in pantaloni, sa n-o vada nimeni, ca poate, cine stie, se-nmoaie sau se-ndoaie si e rusineeee!

Degeaba ajunsesem noi la varsta primei erectii…
Plecati la concursul „Cine tine mai multe caramizi pe p**la” Piturca statea cu nuiaua sa nu cumva sa ni se scoale si, jucand, sa avem, Doamne Fereste, vreo ejaculare precoce.
________________________________

PS Poate ma lamureste si pe mine ce dreaq a cautat la Europene… Cocis

Reclame

 1. tilica

  Tareeee Cristeo, ai fost in bulan cand ai scris. Ai dreptate, nu mi-e oftica pentru ca am pierdut, ci pentru cum am pierdut: fara onoare, fara sa fi jucat, fara sa luptam, fara sa nimic.
  Cand a vazut in min 25 ca nu mai era rost de asteptat de la altii (ca era deja 1-o si francezii erau in 10) de ce Dumnezeu nu a bagat 5 atacanti, daca s-ar fi putut, sa iesim la joc, sa luptam, ca oricum, 0-0 sau 100-0 pentru ei tot aia era, dar daca atacam mai aveam o sansa.
  Cacat, vorba ta!

  Apreciază

 2. eurofan

  Piturca a fost genial in tot turneul asta,a avut grija sa nu ne facem de ras. A fost o grupa grea si el a facut tot ce se putea sa plecam de acolo cu capul sus, fara sa luam bataie prea multa

  Apreciază

 3. eurofan

  Piturca este cel mai titrat antrenor roman si cel mai tare, ne-a adus in turneul final la Euro dupa o absenta importanta

  Apreciază