Megalomanie de blogger (Au blogurile c0aie?)

Ne batem cu liftul in piept ca suntem bloggeri, si suntem mandri de asta. Ca avem audienta si ca suntem regii blogosferei, ca avem multimea la degetul mic, ne numim intre noi „formatori de opinie”…

Primesc mesaje apropo de campania „Hailavot” in sensul ca „ce dreaq vreau sa fac cu ea, ca n-are nici o finalitate”. Zic iarasi, in doua vorbe:

Daca reusim sa influentam opinia publica si sa crestem prezenta la vot cu oricat-la-suta, ar fi primul indicator ca blogurile au rasunet in comunitate. Un asemena succes ar determina advertiserii sa bage bani si politicienii sa ne dea, tematori, atentie. Adica vorbesc despre bani si influenta

Pana acum blogurile n-au reusit decat sa latre la luna neluate in seama sau sa mobilizeze 20 de oameni la o bere. Un succes ne-ar certifica ca un canal media important si ne-ar demonstra ca „parteneri cu coaie” in meciul cu politicienii.

Problema e ca, daca nu reusim nimic, poate chiar „nu avem sange in agregat”. Iar bilutele de plastic pe care le fluturam pe la intalnirile DINTRE NOI, au ceva din megalomania unui fost vicecampion pe sector la tintar, iesit in parc sa castige campionatul copiilor.

 1. Tilica

  Asa, asa, Cristeo, baga mare, infurie-te! Sa vezi acum ce te vor urma masele, ca pe baietelul cu fluierasul fermecat.
  Kilu meu, Cristeo, nu vezi ca societatea de consum i-a facut pe toti sa nu mai poata inghiti fara aparat de mestecat? Sa le rezolve altii treburile ca ei sunt ocupati cu pornache pe web sau cu pozele pe Hi5?
  Si mie mi-e scarba, dar nu numai de politicieni!

  Apreciază

 2. Adrian

  @Heinrich: tu nu promovezi nimic, nu faci nimic, nu te bagi, astepti sa vina altii sa faca ceva pentru tine ca tie ti-e scarba.
  Copilas, mi-e teama ca nu intelegi nimic. Ce cauti tu in discutia asta? Gata, nici nu merita sa-ti mai raspund

  Apreciază

 3. Henrich

  Esti incapabil sa porti o discutie fara sa arunci cu etichete?

  De 20 de ani sunt aproape aceeasi actori, poate schimbi tu ceva cu votul tau, sau poate ai tu interesele tale …

  Fa bine si voteaza ca vin advertiserii si vei dovedi cat de tare sunt blogurile …

  Apreciază

 4. Pingback: INCA 5 motive pt care EU merg la vot « Nu conteaza cat de lung ai parul