Eurovisionul si politica

Voua nu vi se pare ca Eurovizionul seamana cu politica noastra?

-pe plan national ne dam toti in barci, ne balacarim reciproc, ne dam la gioale, tipam ca ala fura si ca alalalt plagiaza, e un circ total, deversare de mizerii si explozie de orgolii meschine…
-jocurile sunt, oricum, facute pe dedesupt de mafia compozitorilor, realizatorilor tv, proprietarilor de case de discuri…
-„nu ne vindem tara”, (adica cum sa ne reprezinte niste straini?!?!?!?! „Shiiine, shiiine!”)
-pe plan international ne facem de ras caci nu stim sa facem politica, sa negociem voturi cu ceilalti participanti, dar ne batem cu pumnii in piept de mandrie cand primim un punct de la San Marino.

Alte analogii cu politica:
-Rusia e hotarata sa revina in prim-plan sub lumina reflectoarelor.
-Cine aduce statele mici de partea sa castiga, caci sunt multe. (Un fel de „longtail” daca vreti, stimati bloggeri, un fel de „bloggeri” daca vreti, stimati politicieni. Deci, participati la campania HAILAVOT)
-Nu mai conteaza ce canti in concurs ci ce intelegeri ai facut anterior concursului.

Asa incat… PROPUNERE:

Pentru la anu’ ne vom prezenta cu o melodie gen „ala-bala-portocala” interpretata de un copil orfan (sa nu isi promoveze toti smecherii odraslele) in timp ce marele concurs national sa se dea pentru intrarea in echipa organizatorilor romani: cine e in stare sa negocieze mai bine cu celelalte tari si sa aduca mai multe voturi.

Caci la Eurovision nu se canta, se negociaza.

_______________________________________________________
Mie in schimb, mi-a placut asta:

Anunțuri

  1. elenita

    Frumoasa melodia asta, dar, ajungeam in aceeasi situatie: ne vota Moldova si Spania, pentru ca nu suntem suficienti de „smecheri” sa primim vreun punct de la vecinii bulgari si unguri….si, daca, nici de la vecini n-am luat decat „respect”, ce sa mai cerem….Asta e un fel de Liga 1 muzicala a lui Mitica …pe plan european.

    Apreciază

  2. Adrian

    Asa-i Elenito, asa-i, nu primeam! Nici n-a contat ce s-a cantat. EUROBLATIZIUNE, frate, asta a fost!

    Apreciază