Catre politicieni: La Munca!

Fac parte dintr-o categorie numita blogger. Un blogger scrie, publica online si lumea il citeste. Cum sa va zic eu mai pe inteles… e ca un fel de presa, neinregimentata, pestrita si foaaaarte subiectiva. Cu gura mare, urand limbajul de lemn, sanctionand demagogia…
In conditii normale, nu am avea prea multe in comun.

Dar nu sunt conditii normale: deja, unul din trei votanti poate fi abordat (si, implicit, manipulat) prin internet. Asta la nivel national. (La nivel de Bucuresti e si mai grav pentru voi.) Sunt oamenii care nu-si iau stirile de la Antena, PRO sau Realitatea.

Sunt oameni care, la o intalnire cu cativa politicieni-bloggeri (caci unii dintre voi au sesizat deja potentialul) au fost de acord ca absenteismul la vot e o problema si ca trebuie facut ceva.
Asa ca au initiat campania hailavot (gasiti amanunte AICI) la care va dau posibilitatea SA MUNCITI. Sa ajutati sa readucem la urne oamenii pe care i-ati indepartat.

Consecinta e ca va propun urmatorul…

Contract intre blogger si politician

Obiectul contractului e simplu: noi activam sa aducem la urne pe cei care, de obicei, nu dau doi bani pe vot, voi mentionati campania noastra cu ocazia tuturor aparitiilor publice, mai ales cele din massmedia. Asa, campania va castiga noi participanti si va fi mai eficienta.

Colaborati cu noi si veti ajunge la noi.

Va invit sa va ganditi si, daca va intereseaza, trimiteti un mail de acceptare. Va vom trece pe lista celor care colaboreaza cu bloggerii. De cate ori mentionati public campania noastra trimiteti un mail si vom mentiona si noi ocazia in care ati fost alaturi de noi.
(Nu ne temem ca mintiti. Oricine a fost de fata acolo va poate da de gol.)

La sfarsit, vom vedea cine si cat s-a tinut de cuvant. Si asta conteaza pentru noi.

Cineva spunea ca “Online-ul nu-i iubeste pe cei care nu iubesc Online-ul”. Asta e sigur.
Mai ramane sa verificati si inversa Domnilor,

[adrian_cristea66 la yahoo.com]

Nota: Normal ar fi sa trimit contractul mai intai catre participantii la intalnire Bodu, Gusa, Dan Dumitrescu. Cat despre Dragos Dinca, el a percutat deja, inainte sa scriu eu asta.
Deh, unii chiar se misca repede!

Mai intereseaza vreun politician?

Reclame

 1. sebastian bodu

  Urmatoarea mea emisiune electorala este astazi (vineri) la Realitatea TV. Si ieri am avut una la acelasi post, dar ffind pe teme economice(din categoria ce prostii a mai facut Varujan), nu s-a discutat despre alegeri. Asadar astazi voi incepe sa imi execut prestatiile succesive reprezentand obligatia ce imi incumba din aderarea la acest contract, confom angajamentului luat in cadrul intalnirii bloggeri-politicieni cu blog.

  Apreciază

 2. Adrian

  @Vlad: Misca Vlade, misca, multam de promovare!
  @sebastian bodu: Acum, eu cum sa raspund? „Am luat nota de stratul prestatiilor succesive incumbate din aderarea liber consimtita la sus-numitul contract”?. Bun venit la bord!

  Apreciază

 3. Pingback: Pastila de net - 25 Mai 2008
 4. Pingback: Anatomia animalului politic şi a prăzii sale « Dan Dumitrescu
 5. Pingback: Politica? | Blogul lui Bobby Voicu - alpha beta version
 6. Pingback: Hai la vot
 7. Pingback: » Blog Archive » Dai raportul?
 8. Pingback: Dumitrescu Dan » Blog Archive » Anatomia animalului politic şi a prăzii sale