Un fleac, m-au ciuruit!

Citeam de dimineata la Dan Andronic, referitor la candidatura lui Oprescu, cum ca

Cineva se chinuie să-l scoată din cursă. Îi verifică semnăturile mai abitir ca miliţienii bişniţari de pe Litoralul lui Ceauşescu. I-au infiltrat oameni în stafful de campanie, fac presiuni asupra sa, culmea, taman când Oprescu s-a decis să muncească. Pentru că voi nu ştiţi, dar principala acuză care i-a adus-o organizaţia de Bucureşti a fost aceea că întârzie mai mereu la program.

Doooh! Zi-mi ca te miri!

Expresie a celui mai bolsevic „Cine nu e cu noi e impotriva noastra”, pana seara i s-a dat la cap fara menajamente. Si uite asa, omul-care -ar-fi -putut -aduce -voturi – dar-nu -era -pe-placul- cui-trebuia a ajuns in situatia de „nici nu ma f..te dar nici nu ma lasa”, nici nu e ales candidat (ca cica nu aduce voturi) nici nu e lasat sa candideze independent (ca cica ar putea strange voturi)
Asa incat…

Se intreba Andronic „daca vor merge cu ticalosia pan’la capat”… Ha!
Alta intrebare retorica, mai mult modalitate de a prezice voalat urmarea decat mirarea unui fost „staff member” care stie cum se da la gioale in timpul ciolaniadei electorale (acum nu ca in perioadele „dintre” se joaca altfel…)

Pana mea, la fel de retoric se intreaba si Doctorul daca „nu cumva l-am suparat pe domnul Geoana?” Hai zau, chiar!

Ce ma intereseaza pe mine, insa, este parerea omului obisnuit, preocupat ca a facut doua ore cu masina de la slujba, si ca iar a venit factura de curent regularizata.
Vorba e, o asa „lucratura” pe fata, ce reactii trezeste?

Uite d-aia pun in dreapta sondajul de opinie.

Anunțuri