“A zis ca decat la Pasarica mai bine la Muia…

… acasa ca sunt si parintii ei acolo si ii pot supraveghea…”. Ar putea fi cuvintele unui parinte responsabil care nu-si lasa copilul acasa la colegele nesupravegheate. Caci cele doua sunt nume proprii trecute pe certificatul de nastere. (pauza sa ne revenim)
Aflu de la Alinutze ca datele oficiale de la Directia Generala de Evidenta Informatizata a Persoanei sunt stupefiante. Nu ne legam aici, atentie, doar de nume care se regasesc in evidente doar de 2-3 ori si de care satrele tiganesti sunt pline.
Vorbim, de 1669 de PASARICA, de 850 de NEBUNU si de 2996 de BUCA
(va mai aduceti aminte de banc? “Domnu Buca este? Da! Si doamna Buca? Da! Iete dom’le, e tot curu acasa!”)
Sunt 611 de BOUNEGRU, 581 de MORTU (aoleooo, ma aude mecanicul meu ca fac misto si imi deregleaza delco-ul, ca asa il cheama!)
Cum e, manca-ti-as palaria ta sa fi obligat de realitate (in paranteze numarul de posesori inregistrati ai numelui) sa zici:
-“Baaai, am vazut ca a intrat SULA (193) la PASARICA (1669), o avea vreo treaba cu PIPI (226)?
– Noooh, ca PUTICA(244) are treaba mai mult cu PISU (54) decat cu REGULATU (27) de cand s-a inhaitat cu ROADEVIN (173). Ce sa-I faci, BOUBATRAN (119) si STRICATU (8O).
-Mamaie, matale ce mai stii, sa mai tine FLOCEA(1728) de PIZDELEA (7) Ca de cate ori se adunau cu NESPALATU (70) imediat apareau si JEGU(95) si BUBA(87). ACRU(6) mai lipsea!
Exista trei persoane care se numesc COI, doua care se cheama CACA, pe una PROSTU
– “Pai sa vedeti dom’ judecator cum a inceput scandalul: ca PROSTU, s-a ferit de CACA si l-a calcat pe COI” “Pe cine a calcat pe coi?” “Pe COI, bre, ce nu intelegi? Da balamucu’ a pornit pentru ca PARTAN(9) l-a zguduit pe CURU(6)”
Ce dreaq o fi asa greu sa schimbi numele si sa nu-ti mai condamni copii sa fie bataia de joc a celorlalti?

Cum e mah, sa-ti bata la poarta colegul fie-ti si sa intrebe daca-i acasa si tu sa-i raspunzi ca nu, ca a luat-o taica-su la LABA(880)sa-i dea o mana de ajutor, ca astia ai lu’ Laba nus ce au ei de….

Hai ca sunteti MUCI (1)

Anunțuri