In viata e ca la fotbal

In viata e ca la fotbal: de pe margine e muuuult mai frumos

-in primul rand ca se vede mai bine. Vezi ambele porti, vezi cum se pregatesc unii si altii, vezi cum se aseaza echipele si poti sa te miri cu voce tare: „ete boul, n-a vazut ca…”

-in al doilea rand ca esti anonim. Esti unul dintre miile de anonimi care stau in tribuna si striga. Daca nu esti dobitoc sa te duci in galeria echipei adverse, poti tipa orice tampenie. Poti zice orice, te poti da mare si tare, cu cat ironia este mai muscatoare, cu atat te poti uita in ochii ascultatorilor cautand aprobare sau admiratie: „moaaahma ce bine le zice asta…!”. Iar daca strigi aberatii… nu conteaza, galeria ignora prostii.

-pe urma ca poti sa-ti dai doct cu parerea. Esti tipul de sedentar care ar bate un penalty cu ambele picioare de-odata, niciun sut de-al tau nu ar propulsa mingea mai mult de 15 m dar tu te poti exprima doct: „Baii frate, eu as fi pus mai intai stop pe piept, mingea ar fi cazut cuminte la picioare si dupa aia, din intoarcere…”

-pe urma ca in tribune e mai cald, nu se simte vantul asa puternic, daca ai noroc stai si sub copertina.

-iar ultima, cea mai importannta, e ca nu poate nimeni sa te faulteze din spate si sa-ti rupa vreun picior.
Noooh, asta li se poate intampla doar celor de pe teren, dandu-le astfel prilej celor de pe margine… sa-si dea cu parerea.
In siguranta.

Reclame